Hvordan Boost Energy Uten Diet piller

April 23

Hvordan Boost Energy Uten Diet piller


Vår livsstil kan være krevende og ofte kan tvinge oss til et meget høyt aktivitetsnivå, til tider altfor høye for noen av oss. Det er derfor viktig å vite hvordan man skal opprettholde et høyt nivå av energi på en sunn og naturlig måte uten bruk av slankepiller eller narkotika, noe som kan ha mange farlige bivirkninger. Den intense produksjonen av denne "kunstig" energi kan forlate kroppen vår mer utmattet. En sunn kropp er alltid i stand til tilstrekkelig energiproduksjon.

Bruksanvisning

1 Få nok hvile og søvn. Menneskekroppen trenger 7 til 8 timer søvn i døgnet for å lade opp og produsere nok energi, både for riktig funksjon og fysisk aktivitet. Hvis du sover mindre enn det regelmessig, blir du automatisk tvinge kroppen til å hele tiden kjøre på "krise" modus. Innse at over tid vil dette føre til fysisk og mental utmattelse, og muligens sykdom. Prøv å samle krefter noen midlertidig mangel på hvile eller sove med en power nap eller endre neste dags tidsplan. Øv avslapping teknikker; unngå holde seg slutten ser på TV eller bruker datamaskinen; undersøke bruk av urtete, homøopatiske og naturlige kosttilskudd som fremmer søvn.

2 Opprettholde et sunt og balansert kosthold, unngå å gå for langt i løpet av dagen uten mat, som vil krasje nivået av sukker i blodet ditt slik at du uten energi. Å drikke koffeinholdige drikker eller spiser sukkerholdige matvarer er den verste tingen å gjøre. Organene som er ansvarlig for å produsere energi får "dyttet" til å produsere mer, og så krasjer igjen for mangel på reell drivstoff. Alltid spise frokost om morgenen, med protein og frisk frukt, så ta med deg noen matvarer for snacks på farten, som mer frukt, grønnsaker og nøtter. Unngå tunge måltider som er vanskelig å fordøye, siden de kan gjøre deg treg i løpet av dagen og hindre deg fra å ha en god søvn om natten.

3 Hold deg i form og kontrollere vekten. Fedme, samt å være undervektig, er ansvarlig for mangel på energi, og kan føre til alvorlige sykdommer og lidelser. Sammen med kosthold, regelmessig fysisk aktivitet og trening vil øke energinivået og din utholdenhet, og hjelper kroppen din til å holde seg frisk.

4 Fremme immunforsvaret aktivitet. Spis mer hele korn, bønner, frisk frukt og grønnsaker, som er naturlige kilder til fiber, kraftige antioksidanter, vitaminer og mineraler for et sunt immunforsvar. Legg til din diett noen kilde av levende probiotika, gjennom kosttilskudd eller vanlig naturlig yoghurt, for balansen av vennlige bakterier i fordøyelseskanalen.

5 Ikke bruk skadelige stoffer, hvis du røyker, avslutter, og begrense alkoholholdige drikker. Disse er alle stoffer som har blitt knyttet til søvnløshet.

Hint

  • Alltid konsultere legen din før du gjør noen endringer i kostholdet ditt, eller før engasjerende i intens fysisk aktivitet eller trening.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com