Informasjon om Måned Fire av en graviditet

December 26
Informasjon om Måned Fire av en graviditet

Den fjerde måned av svangerskapet markerer begynnelsen av andre trimester, den såkalte "golden" perioden av svangerskapet. Babyen og moren fortsette å endre seg fysisk, men graviditet hormoner stabilisere og mange gravide kvinner begynner å føle seg mer som seg selv igjen. Kvalme, tretthet og humørsvingninger i første trimester ofte forsvinne, og nyvunnet energi og spenning kan ta deres plass.

Utvikling av baby

Babyen gjør bemerkelsesverdige gevinster i utviklingen i fjerde måned av svangerskapet. Den gjennomsnittlige baby på denne tiden veier ca 5 oz. og er ca 6 inches til 7 inches i lengde, ifølge American Congress of Fødselsleger og Gynekologer. Hennes armer og ben kan bøye, og øyenbryn, øyevipper og negler form. Det ytre øret utvikler og halsen er helt dannet, og hun kan høre og svelge. Nyrer funksjon og produsere urin.

Fysiske Endringer i Mother

Mange venter mødre finne sin magen begynner å utvide i løpet av denne måneden, og noen kan vokse sine vanlige klær. Morgenkvalme vanligvis forsvinner rundt denne tiden, og appetitten kan gå tilbake til normal eller øke når dette skjer. Brystene fortsetter å vokse seg større, og huden på brystene kan føles stram eller kløende. Strekkmerker kan begynne å vises på brystene, og areolas kan øke i størrelse eller mørkere. Noen gravide kan oppleve en mørk linje, kalt linea nigra, vises i midten av magen fra navlen til kjønnshår. I tillegg har mange mødre føler deres baby trekk for første gang i løpet av denne måneden.

Emosjonell Endringer i Mother

Humørsvingninger i første trimester kan forsvinne i den fjerde måned, og mange kvinner finner sine følelser kan virke mer stabil og normal, forklarer Spør Dr.Sears.com. Nettstedet fortsetter med å forklare at mange mødre rapporten følelsen generelt lykkeligere i løpet av denne tiden også. I tillegg til graviditet hormoner stabilisere seg, mange kvinner føler lettelse over å gjøre det gjennom høyrisiko første trimester og begeistring begynt å vise eller føler babyen beveger seg over den første gangen. Imidlertid er hver kvinne annerledes og vil ha forskjellige følelser i denne perioden. Gravide kvinner som føler seg stresset, deprimert eller engstelig om sin graviditet bør vurdere å snakke med sine kjære eller en rådgiver om sine følelser.

betraktninger

Mange kvinner føler seg bedre i andre trimester enn de gjør i resten av svangerskapet, så nå er en perfekt tid for å komme videre på arbeid eller huslige plikter. Fordi du reiser i løpet av tredje trimester er vanskeligere, vurdere planlegger en tur med en ektefelle eller partner i løpet av denne måneden. Kvinner som ikke har gitt mye tanke til en birthing plan eller barnepass etter at barnet er født kan være lurt å bruke denne måneden for å planlegge disse og lignende problemer.

advarsler

Den fjerde måned er en god tid å lære tegn på tidlig fødsel. Kvinner som får tidlig behandling da viser tegn på tidlig fødsel kan være i stand til å hindre at barnet blir født for tidlig og opplever alvorlige komplikasjoner. Tegn og symptomer på tidlig fødsel inkluderer sammentrekninger som oppstår mer enn åtte ganger hver time, en kjedelig ryggsmerter, følelse av bekken press, diaré, vaginal blødning eller vannaktig utflod, bemerker Mayo Clinic. Selv om disse skiltene kan forekomme uten preterm arbeidskraft, er det alltid best for gravide kvinner opplever disse symptomene for å kontakte sin lege.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com