Hvordan spise sunt på en asiatisk restaurant

August 26

Hvis du er interessert i å holde seg til en diett, kan spise asiatisk mat virke som en midje buster. Det mange ikke vet er at asiatisk mat faktisk kan være veldig sunt for deg, avhengig av noen av de beslutningene du gjør. Som med de fleste andre typer etnisk mat, det er både sunn og usunn typer asiatisk mat.

Bruksanvisning

1 spart på ris. Prøv å fjerne seg unna ris, som er utrolig høy i kalorier og fett. Dampet ris er et litt sunnere alternativ, men kanskje ikke det beste valget for deg hvis du prøver å redusere mengden kalorier og karbohydrater som du spiser. Hvis du kommer til å spise ris, sørg for å velge en svært liten del.

2 Fyll tallerkenen din opp med dampede grønnsaker. Jo flere grønnsaker du spiser, jo bedre vil du bli når du ser at din diett ikke mislykkes. Grønnsaker er svært fylling, hovedsakelig på grunn av den store mengden fiber som de inneholder. De er også svært lav i kalorier, noe som gjør dem diett-vennlig.

3 Unngå å spise stekt mat på asiatiske restauranter. Dette betyr egg ruller, kinesiske nudler, donuts og General Tsao kylling. Selv spiser disse og andre stekt mat i moderate mengder kan ikke helt drepe din diett, er det best å unngå dem helt hvis du bryr deg om å beskytte ditt hjerte og ikke å bli vekt i det lange løp.

4 Grøften soyasaus. Selv om det kan smake godt, er det svært høy i kalorier og natrium. Hvis du kommer til å være å drikke vann med asiatisk mat, vil soyasaus få deg til å beholde den, og til slutt vil få deg til å få vann vekt. Hvis du velger en dampet vegetabilske tallerken som inneholder en mørk saus, be om en hvit eller klar saus for å hindre deg fra å spise uønsket soyasaus.

5 Spis litt sushi. Hvis du ikke har prøvd det ennå, bør du vurdere å gjøre det. Det antas å være en av de viktigste grunnene til at japanske folk har en tendens til å leve mye lenger enn folk i USA. Som de fleste andre typer fisk, vil sushi bidra til å beskytte ditt hjerte, så vel som gjør at du føler deg full raskere og lengre.

Hint

  • Unngå retter som bare består av høyt sukker grønnsaker, for eksempel erter og gulrøtter.
  • Prøv alltid å velge kylling i stedet for svinekjøtt eller biff, med unntak av generelle Tsao.
  • Husk at lo-mein er ikke mye sunnere enn ris, men kan virke mer mettende for noen mennesker.
  • Ikke vær redd for å prøve ut nye ting når spise asiatisk mat.
  • Ikke alltid begrense deg fra den asiatiske maten du elsker. Å spise det av og til vil ikke skade din diett for mye.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com