Ernæringsmessige verdien av mandler

June 17

Ernæringsmessige verdien av mandler


Mandeltrær, mye som kirsebær og fersken trær, bjørn frukt som inneholder groper. Mandel nøtter blir ofte brukt i indisk og asiatisk mat. Mandler er næringsrik nøtter med en rekke helsemessige fordeler.

enumettet fett

Mandler inneholder høye nivåer av enumettet fett, de "gode" fettet som bidrar til å redusere risikoen for hjertesykdommer og lavere kolesterol nivåer. På grunn av det høye fettinnholdet, en fjerdedel kopp mandler har ca 206 kalorier.

Vitaminer

Mandler tilby sunne nivåer av vitamin E, som bidrar til å redusere risikoen for hjertesykdom. Disse nøtter inneholder også gode mengder vitamin B2, eller riboflavin, som spiller en viktig rolle i kroppens produksjon av energi.

mineraler

En en-kvart kopp mandler inneholder om lag 25 prosent av den daglige verdi av magnesium. Mandler inneholder også kalium, kobber, mangan og fosfor.

flavonoider

De flavonoider i mandel skins gi mandel mutteren enda mer antioksidant punch. Antioksidanter arbeide for å bekjempe frie radikaler, som kan skade vev og celler i den menneskelige kroppen.

Protein

Mandler inneholder en høy konsentrasjon av protein. En en fjerdedel kopp servering har nesten åtte gram protein.

Morsomme fakta

Gamle romerne dusjet nygifte par med mandler som en fruktbarhet sjarm. California er den eneste staten i USA med et klima som passer for mandel dyrking.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com