Hvordan velge Protein Supplements

July 13

En av de mest praktiske måter å få protein er gjennom kosttilskudd. Mange går inn i bildet når du velger et protein supplement. Hvis du er en body builder du eller leter etter muskel gevinster du trenger protein for å bygge muskler, mens slankere og kvinner over 40 kan ha behov for ekstra protein for å hjelpe holde på muskel.

Bruksanvisning

1 Bestem dine grunner for trenger et protein supplement. Før du kjøper et supplement, bli kjent med hvorfor du tror du trenger mer protein i kosten. Hvis din lege eller trener har anbefalt protein, vet sine grunner før du foretar et kjøp.

2 Gjør deg kjent med de grunnleggende proteintilskudd på markedet. Vanlige kosttilskudd inneholder whey, soya, egg og kasein. Kresne forskjellene mellom proteintilskudd hjelpe deg i din beslutningsprosessen.

3 Bestem hvor lenge et protein supplement trenger å fordøye for dine spesielle behov. Proteintilskudd er tilgjengelige i varierende absorpsjon ganger. De er raske, middels og langvarig.

4 Velg et myseprotein for rask nedbrytning i løpet av 30 minutter. Egg proteiner er mellom fordøye proteiner og ta mellom en til tre timer for å slippe. Kasein er en langsom frigjøring supplement tar to til sju timer for å fordøye og er best hvis du tar den i kveld.

5 Supplement kroppen din på riktig tidspunkt på dagen for å sikre proteinreserver er erstattet. Dette unngår en negativ amino balanse i kroppen etter trening.

Hint

  • Vegetarianere kan bruke soyaprotein for sine protein tilskudd behov. Det er også gunstig for kvinner som trenger mer protein i kostholdet.
  • Bruke en blandet protein inneholdende en kombinasjon av de mest populære former for protein. Dette gjør at du kan justere absorpsjon tid.
  • Sjekk mengder mettet fett, sukker og kalorier for proteintilskudd du vurderer. Valg av feil protein kan sabotere dine slanking innsats.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com