Hva er forskjellen mellom Fenugreek Extract & amp; Bukkehornkløver frø?

August 10
Hva er forskjellen mellom Fenugreek Extract & amp; Bukkehornkløver frø?

Folk har brukt Bukkehornkløver siden antikken, internt som et middel for gastrointestinal og respiratoriske sykdommer og eksternt for å behandle sår, hud irritasjon og smerte. Du kan ta bukkehornkløver muntlig enten hele eller malt, eller suge frøene i alkohol for å trekke ut sine aktive bestanddeler. Som med alle supplement, ta kontakt med helsepersonell før du bruker den.

Bukkehornkløver

Bukkehornkløver, hvis botaniske navn er trigonella foenum-graecum, er en plante innfødt til Sør-Europa og Asia. I dag dyrkingen strekker til Midtøsten, India og Nord-Afrika. Folk har brukt frøene av planten som medisin i tusenvis av år, ifølge "The Complete Book of Urter og Herb Garde."

moderne bruksområder

Ayurvedisk medisin utøvere bruke tørket frø av planten som en demulcent, avføringsmiddel og amming stimulerende, ifølge Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Vestlige herbalists bruke den til å behandle en rekke forhold, inkludert diabetes, høyt kolesterol, sår og betennelse. Men trenger vi ytterligere forskning for å bekrefte bukkehornkløver medisinsk effekt.

Hvordan Bukkehornkløver Works

Du kan ta den tørket, vanligvis malt, frø av bukkehornkløver gjennom munnen, eller gjøre den om til en lime og bruke det på huden din i det berørte området, melder Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin. Bukkehornkløver frø inneholder et rikt forråd av vitaminer, mineraler, alkaloider, saponiner, olje og flavonoider, sier «The American Pharmaceutical Association Practical Guide to Natural Medicines."

ekstrakter

Urteekstrakter er laget ved å dyppe den urt i alkohol for å pakke urt aktive bestanddeler fra sin vegetabilsk materiale. Sterke ekstrakter inneholder enten korn alkohol eller brennevin som vodka. Det er mulig å få en lysere ekstrakt bruker vin, øl og eddiker, som foreslått i "Illustrated Elements of Herbalism."

Forsiktighetsregler

Mulige bivirkninger av Bukkehornkløver inkluderer gass, oppblåsthet og diaré. Bukkehornkløver kan også irritere huden når den brukes eksternt. På et tidspunkt kvinner brukt Bukkehornkløver for å hjelpe indusere fødsel, så kvinner som er gravide bør rådføre seg med helsepersonell før du bruker den. I tillegg kan ekstrakter ikke være passende for mennesker som er følsomme for alkohol. Ta alkoholinnhold ekstraktene i betraktning ved kjøring, da den er lik den for alkoholholdige drikkevarer.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com