Mat som øker energi og mental årvåkenhet

August 7

Mat som øker energi og mental årvåkenhet


Studenter ofte spiser mat rik med "hjernekraft" mens forbereder tester, tenker at visse matvarer vil gi dem noe overmenneskelige krefter. Sannheten er, er det mange typer mat som øker energi og mental årvåkenhet, men det er ingen magisk involvert. Den beste måten å dra nytte av mat for økt mental årvåkenhet er å spise et sunt kosthold hele året. De langsiktige effektene av å spise mat rik på energi, næringsstoffer og antioksidanter er langt mer effektivt enn overspising under finalen.

karbohydrater

Karbohydrater er den biologiske navn for sukker. Det finnes to hovedtyper av sukker - enkle og komplekse. Enkle sukkerarter er funnet i desserter og brus i form av glukose. Disse matvarer føre til en rask økning i blodsukkernivået, og også et plutselig fall. Nedgangen kan la mange mennesker føler seg mer trøtt enn før. For en energi boost spise komplekse sukkerarter, som de føre til at blodsukkeret til å øke gradvis, og effekten slites også ut gradvis. Eksempler på komplekse karbohydrater er korn, korn, pasta og naturlig fruktsukker.

Kaffe

Kaffe er vanligvis det første folk flest tenker på når de ønsker å vekke deres nivå av årvåkenhet. "En rekke viktige studier har vist at kaffe kan gjøre deg mer våken og til og med øke læreevne og krefter resonnement", sier Martha McKittrick, en registrert kostholdsekspert med New York-Presbyterian Hospital. Fire av disse studiene er oppført på coffeescience.org/alert, som er oppført under Referanser.

Fisk

Fisk inneholder protein og omega-3 fettsyrer. Protein hjelper deg å holde full lenger enn gjør karbohydrater. Protein i fisk inneholder en aminosyre som heter tyrosin, noe som forårsaker en økning i produksjonen av nevrotransmittere dopamin og noradrenalin. Disse kjemikaliene føre til en økning i mental årvåkenhet og energi. Omega-3 fettsyrer øke energi og er også bra for å senke kolesterolet.

nøtter

Nøtter er rike på vitaminer; slik som E, biotin, omega-3 og omega-6-fettsyrer, så vel som antioksidanter. Nøtter også gjøre stor snacks hele dagen. Du kan holde dem hendig i vesken for en rask og sunn snacks på jobb. Prøv mandler, peanøtter, cashewnøtter, paranøtter og pekannøtter. Unngå å spise stekt og over-saltet nøtter, fordi steking blir kvitt de vitaminer og antioksidanter, og natrium forårsaker høyt blodtrykk og væskeretensjon.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com