Fedme hos barn & amp; Type 2 Diabetes

July 9
Fedme hos barn & amp; Type 2 Diabetes

Fedme og type-2 diabetes pleide å være forhold som plaget voksne, og de fleste foreldre gjorde egentlig ikke trenger å bekymre seg for sine barn utvikler vektrelaterte helseproblemer. Siden 1980-tallet og 1990-tallet, men utbredelsen av barndommen fedme og type-2 diabetes har økt betydelig. Disse helsemessige forhold kan øke et barns risiko for andre helsemessige forhold, for eksempel hjertesykdom. livsstil og kosttilskudd endringer er avgjørende i å snu denne alarmerende trend rundt.

Barndommen fedme statistikk

Fedme er definert som å ha en kroppsmasseindeks som faller inn i 95-persentilen eller høyere, ifølge American Academy of Pediatrics. I 2008 ble om lag 17 prosent av barn mellom 2 og 19 regnes som overvektige, noe som er om lag 12,5 millioner amerikanske barn, Centers for Disease Control and Prevention notater. Også har frekvensen av barndommen fedme tredoblet siden 1990-tallet, melder American Academy of Pediatrics.

Gjøre endringer

Et usunt kosthold og stillesittende livsstil er primære bidragsytere til utbredelsen av fedme hos barn. Fedme setter barn på en økt risiko for hjertesykdom, høyt blodtrykk, type-2 diabetes, fettleversykdom, søvnapné, astma, depresjon og lav selvfølelse, American Academy of Pediatrics notater. Redusere den totale kaloriinntaket og øke mengden av fysisk aktivitet er viktige måter å behandle og forebygge fedme barndommen. CDC anbefaler at foreldre begrenser deres barns skjermen tid, redusere inntaket av sukker og usunn mat, serverer rikelig med frukt og grønnsaker, gir rikelig med vann, og oppfordrer daglig fysisk aktivitet.

Childhood Type-2 diabetes Stats

Sammen med en økning i barndommen fedme, er type-2 diabetes også på vei oppover, ifølge American Academy of Pediatrics. Fordi fedme er en risikofaktor for type-2 diabetes, det bare står til grunn at flere barn blir diagnostisert som flere barn er overvektige og overvektige enn tidligere. Faktisk er omtrent 85 prosent av barn diagnostisert med type 2-diabetes er overvekt eller fedme, i henhold til en artikkel publisert i 2000 "Pediatrics". Å ha en familiehistorie med type-2 diabetes setter overvekt og fedme barn på en enda høyere risiko for å utvikle sykdommen selv.

Gjøre endringer

Hjelpe barn opprettholde en sunn vekt er nøkkelen til å forebygge og behandle type-2 diabetes. En 2010 artikkel publisert i "New England Journal of Medicine" rapporterer at endringer i ernæring og fysisk aktivitet er avgjørende i behandling av type-2 diabetes, samt å redusere forekomsten av tilstanden blant barn. Artikkelen påpeker også at å redusere inntaket av sukkerholdige drikker som brus, og oppmuntre barna til å spise færre kaloririk mat, slik som godteri, kjeks og fastfood, er nødvendig for å slå barndommen type-2 diabetes trend rundt. I stedet for disse tomme kalorier, bør barna velge mer næringsrik alternativer, for eksempel frukt og grønnsaker.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com