Tegn og symptomer på en MSRA urinveisinfeksjon

April 8

Urinveisinfeksjoner er ubehagelig i det minste og mest ofte uutholdelig. Imidlertid er en MRSA urinveisinfeksjon mye mer alvorlig og farlig, fordi det er bakterier som viser seg å være resistente mot vanlige antibiotika. Behandlinger er tilgjengelig, men rask legehjelp er nødvendig å gjøre erkjennelsen tegn og symptomer på en slik infeksjon avgjørende for utvinning.

Hva er MRSA?

MRSA er kort for meticillin-resistente Staphylococcus aureus, som er en type av bakterier som vanligvis forårsaker hudinfeksjoner, men kan forårsake problemer i andre deler av kroppen i tillegg. Folk som bor i lokalsamfunnet levende situasjoner er spesielt utsatt for MRSA. Denne bakterien er farlig fordi det har blitt resistente mot penicillin, amoxicillin og oxacillin, noe som gjør det mye vanskeligere å behandle. Ofte kalt "superbugs", MRSA-bakterier kan smitte noen, og kan gjøre deg svært syk hvis riktig antibiotika kombinasjonen ikke er funnet.

flanke Pain

Opplever smerter i flankene, eller på sidene av kroppen rett under brystkassen, er et tegn på at det er noe galt med nyrene. Siden MRSA er veldig sterk, kan det utvikle seg til nyrene raskere enn en standard urinveisinfeksjon ville. Så, hvis du legger merke til de vanlige symptomer på en UTI som brenner ved vannlating og flankesmerter, kontakt lege med en gang.

Feber og frysninger

Når du har feber og frysninger, betyr dette vanligvis kroppen kjemper av noen form for infeksjon. Hvis disse symptomene er ledsaget av smertefull vannlating, blod i urinen eller lavere magesmerter, du høyst sannsynlig har en urin-veisinfeksjon av noe slag som kan vise seg å være forårsaket av MRSA. Jo raskere du får en diagnose, jo bedre prognose være, så rask behandling er nødvendig.

urin~~POS=TRUNC endringer

Eventuelle endringer i urinen bør bemerkes, og du bør rådføre deg med legen din om dem. Viktige ting å se etter inkludere en sterk eller dårlig lukt av urinen, skydekke, en dypere gul farge eller blod i urinen. Smertefull vannlating er også et tegn på at noe er galt, noe som betyr rask diagnose og behandling er nødvendig for å hindre smitte fra å spre seg.

Kvalme og oppkast

Hvis du har smertefull vannlating og kvalme og oppkast utvikler, har din UTI trolig spre seg til nyrene. MRSA er en svært farlige bakterier. Hvis du opplever disse symptomene, søke behandling umiddelbart for å unngå permanent skade på nyrene og resten av urinveiene.

Risikofaktorer

Foruten å kjenne tegn og symptomer på en MRSA urinveisinfeksjon, er det også viktig å vite hvilke faktorer sette deg direkte i faresonen for å utvikle denne typen infeksjon. En av de viktigste årsakene til en UTI fra en MRSA-bakterier belastning er forlenget kateterisering. Å måtte bruke kateter regelmessig plasserer deg på en økt risiko for å utvikle infeksjoner, spesielt MRSA-relaterte seg. I tillegg lever i et samfunn-levende situasjon eller et hospice, eller blir sengeliggende, setter deg på en økt risiko for å utvikle en MRSA UTI.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com