Hva er fordelene med Udo Olje?

January 13

Hva er fordelene med Udo Olje?


Udo MGMT oljeblanding inneholder en balanse av alle essensielle fettsyrer (EFA) som mennesket trenger for å fungere på et optimalt nivå. Det ble skapt av Udo Erasmus som forsvarte fordelene med linfrøolje så tidlig som på 1980-tallet. De EFA som er til stede i Udo Olje er også til stede i lin. Gjennom forelesninger og den økende populariteten til flere skrev bøker, for eksempel "Fats som leges" og "fett som Kill", Udo Erasmus har vist seg å være en autoritet på ernæring.

Radiant hud, hår og negler

Den EFAs stede i Udo Olje spiller en viktig rolle i flotte, sunn hud. En ubalanse i EFS kan føre til at huden tørker, sprekker, og produserer store mengder oljer. Disse oljene kan føre til akne eller andre hudlidelser, så som inflammasjon og eksem.

Protein, vann og vitaminer, som A og C, spiller en viktig rolle i sunn hud i tillegg.

Hvis håret ditt er laber eller neglene brekke eller sprekke ofte, prøv å innlemme en balanse av EFS. Disse fettsyrene hjelper generelle kroppen gjenoppretting slik at de effektivt gjenopprette styrke til negler og svekket hår.

Styrket immunsystem

EFAs også styrke immunforsvaret og hjelper kroppen til å komme raskere etter at du blir syk. De fettsyrer som er til stede i Udo Olje regulere inflammasjonsresponser i kroppen og effektivt forsinke skader på immunsystemet mot bakterier og virus. Disse syrene har også anti-sopp og anti-gjær egenskaper som hjelper avverge infeksjoner som stammer fra disse vekster.

Denne oljen bidrar også til å opprettholde og regulere organer, slik som lever, nyrer og skjoldbruskkjertel, sammen med friske produksjon av hormoner. De EFAs å opprettholde disse organene ved å hjelpe dem til å skylle ut giftstoffer som er absorbert gjennom maten vi spiser og vannet vi drikker.

forbedret Fordøyelse

Bearbeidet mat er ofte dårlig fordøyd på grunn av tilstedeværelsen av kjemikalier og tilsetninger som er giftig for menneskekroppen. De EFAs i Udo Olje bidrar til å holde fordøyelsen ved å redusere betennelse i tynntarmen som kan forsinke fordøyelsesprosessen. Når fordøyelsessystemet er redusert på grunn av giftige egenskaper kan det føre til en allergi å vises eller forverres.

Bedre hjernefunksjon

Fordi den menneskelige hjerne er omtrent 60 prosent fett, fettsyrer er viktig på nervesystemet som de regulere produksjonen av serotonin. Når hjernen din produserer en tilstrekkelig mengde av serotonin, kan visse typer depresjon og sinne problemer løses, bare ved å legge EFAs til kosthold.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com