Er Whey en høy glykemisk mat?

March 23

Whey protein inneholder lite eller ingen karbohydrater; Derfor er det ikke en høy glykemisk mat. Noen matvarer som er rike på karbohydrater har også en høy glykemisk indeks, fordi det er karbohydrater (ikke proteiner eller fett) som påvirker blodsukkeret.

Funksjon

Glykemisk indeks er et karaktersystem som rangerer karbohydrater i forhold til hvor raskt de brytes ned under fordøyelsen og hvordan dette absorpsjonshastigheten påvirker blodsukkernivået. Jo høyere glykemisk rangering, jo raskere fordøyelig karbohydrat. Dermed raskere mat øker blodsukkernivået.

Egenskaper

Myse er et biprodukt av ost. Prosessen med å trekke ostemasse og fett fra kumelk for å fremstille ost etterlater et flytende stoff som kalles mysen. Ytterligere filtrering og tørking av denne væske for å isolere dets proteiner fremkosttilskuddet myseprotein.

fordeler

Whey protein ikke bare inneholder alle essensielle aminosyrer, men det inneholder også store mengder av forgrenede aminosyrer. Forgrenede aminosyrer er lett absorberes direkte fra blodet ved muskelceller, slik at myseprotein en spesielt nyttig næringsstoff for å bygge og reparere muskler.

effekter

Høy glykemisk mat er rik på raskt fordøyd karbohydrater. Myse er et proteinkonsentrat; det er ikke en høy glykemisk mat.

kilder

Whey protein kommer i form av pulver, som kan bli stenket på mat eller drikke. Det er også whey protein barer, shakes og piller, som vanligvis inneholder whey sammen med andre ingredienser.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com