Hvordan lage en Arm Sling

May 18

Hvordan lage en Arm Sling


Når du er i midten av ørkenen, kan det være vanskelig tendens til sår og skader. Enten du er back-country camping eller fotturer i regnskogen, holde disse retningene i bagasjen, bare i tilfelle. Du kan lage en arm fatle som vil holde din skade stabil og lindre smerten til du kan få riktig hjelp.

Bruksanvisning

1 Pack duct tape alltid. Dens allsidighet kan redde deg fra blemmer og brudd - og alt i mellom. Det er spesielt nyttig for å lage en arm slynge hvis offeret trenger ekstra immobilisering.

2 Finn ethvert materiale tilgjengelig som er stor nok til å vikle rundt bunnen av underarmen og opp rundt halsen. En bandana er ikke helt stor nok, men en andre bandana knyttet rundt halsen legger nok lengde til å holde armen på et behagelig nivå. T-skjorter og håndklær er også gode alternativer.

3 Bøy skadet arm ved albuen. Hold underarmen tett inntil kroppen, parallelt med bakken.

4 Lag en trekant med materialet. Skyv trekanten mellom armen og kroppen. Den øverste punkt i trekanten vris sideveis, slik at det er på albuen, men tillater det å strekke seg forbi albuen et par inches, om mulig.

5 Plasser en solid pinne er lengden av underarmen (fra albuen til mid-palm), under armen. Duct tape den på plass for å holde håndleddet immobile.

6 Hold spissen av trekanten som nå peker oppover. Legg den over motsatt skulder fra den skadde armen. Ta bunnen spissen av trekanten opp slik at det nå vugger pinnen og arm. Bli den sammen med den andre spissen, og knytte bak nakken.

7 Bind den ekstra klaff av materiale som er bak albuen inn i en knute for å holde albuen sklir ut.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com