Slik unngår Youth Drug Abuse

February 14

Forebygging ungdom narkotikamisbruk er en oppgave som begynner hjemme med foreldre og enda eldre søsken. Med åpen kommunikasjon, ærlighet og planlegging er det mulig å holde unge mennesker fra noensinne å starte narkotikabruk.

Bruksanvisning

Slik unngår Youth Drug Abuse

1 Snakk med barna og familiemedlemmer om realitetene i narkotikamisbruk blant unge mennesker. Det er ofte vanskelig for foreldre og eldre søsken til å forestille seg en ung familiemedlem bruker narkotika men fornekter muligheten fører ofte til problemer. Sviktende å erkjenne at ungdom narkotikamisbruk kan oppstå, fører noen ganger familiemedlemmer til å overse symptomer på narkotikamisbruk og / eller avhengighet.

2 Etter å snakke med yngre familiemedlemmer om rusmisbruk oppmuntre dem til å se filmer og dokumentarer om emnet. Mange unge tenåringer og unge blir fristet til å bruke narkotika etter å ha sett narkotikabruk glamorized i filmer og i musikkvideoer. Viser unge tenåringer og preteens filmer og dokumentarer som representerer den negative virkningen stoffene kan ha på noens liv vil illustrere de alvorlige konsekvensene av narkotikabruk.

3 Still spørsmål om ulovlig narkotikabruk blant venner og klassekamerater. Selv om de fleste unge mennesker ikke vil innrømme til narkotikabruk blant sine jevnaldrende, vil spør minne dem om at du er klar over at deres jevnaldrende gjør bruke narkotika. Dessuten vil stille spørsmål ofte føre til diskusjoner og fortsette mønsteret for åpen kommunikasjon om ungdom narkotikamisbruk.

4 Hold et øye med alle hvite narkotika og medisiner. Youth rusmisbruk ofte starter hjemme med medisiner som er lett å få tilgang. Prøv å holde alle medisiner - spesielt de som er vanedannende - låst i en safe eller en skuff med en lås. Start denne vanen så tidlig som mulig, og vurdere å telle piller når reseptbelagte legemidler er i huset. Dette vil holde deg fra utsikt ungdom narkotikamisbruk som har begynt i hjemmet.

5 Alltid diskutere noen mistanke om ungdom narkotikamisbruk som kan ta plass i din husstand eller hjemme hos naboer eller bekjente. Aldri nøl med å diskutere saken i hjemmet eller i husholdninger som kommer i hyppig kontakt med din egen.

Hint

  • Ta alltid kontakt med Giftinformasjonen og familien leger om overdosering eller rusmisbruk finner sted.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com