Hvordan etablere Teen trafikkreglene

August 29
Hvordan etablere Teen trafikkreglene

En lisensiert tenåringer driver reduserer din rolle som familiens sjåfør, men den nye driveren trenger regler for å holde ham trygg hver gang han sitter bak rattet. Hver stat setter sine egne lover om når tenåringer kan få en lisens. Mange stater innføre restriksjoner på når en tenåring er lov til å kjøre bil og som kan sitte i bilen. Staten lover er en god start, men å implementere dine egne, strengere retningslinjer bidrar til å redusere uvøren oppførsel så tenåringer og andre på veien er trygge.

Trinn 1

Gjennomgå statens lover om ungdoms drivere. Sjekk med statens avdeling av transport eller Bilforsikring agent for å finne detaljene for staten. Bruk disse lovene som minimumsreglene i huset ditt. For eksempel, hvis en driver tenåringens alder er kun tillatt å kjøre før 22:00, inkluderer dette i din husstand kjøreregler.

trinn 2

Evaluer din ungdoms kjøreferdigheter og sikkerhet for å finne ut hvilken type begrensninger du trenger for å sette. Hvis han kjører forsiktig og bare tar bilen når han trenger det, kan det hende du ikke trenger så mange strenge regler. Stiller større restriksjoner på kjøring privilegier for tenåringer som ikke er dyktig bak rattet eller ta farlige sjanser.

trinn 3

Se på familiens bil situasjon. Hvis tenåringen deler en bil med en forelder eller en annen søsken, bestemme når tenåringen får lov til å bruke bilen. Tildele visse dager i uken eller vinduer i tid for ham. Hvis du ikke har faste tider tilgjengelig, bestemme hvordan og når han trenger å be om tillatelse.

Trinn 4

Forby distraherende aktiviteter i kjøretøy, inkludert teksting, snakker i telefonen, spising, drikking eller goofing av med venner. Hvis tenåringen blir lett distrahert, bestemme om du vil at han skal drive med noen venner i bilen. Diskuter hvorfor disse aktivitetene er farlig når du etablere regler.

Trinn 5

Krev tenåringer til å følge bestemte sikkerhetsregler hver gang han får i bilen. Gjør ham bære en bilbeltet, kjører innenfor fartsgrensen, sjekk speil ofte og kjøre bare når varsel.

Trinn 6

Plan for ulike værforhold. Kjøring i regn, snø, sludd eller andre dårlige værforhold er ofte utfordrende for uerfarne tenåringer drivere. Bestem om tenåringen får lov til å kjøre i disse forholdene.

Trinn 7

Etablere en plan for vedlikehold inkludert oljeskift, fyre opp bilen, rengjøring av bilen og få vanlige mekaniske helsen. Finn ut om din tenåring er ansvarlig for disse oppgavene.

Trinn 8

Lag konsekvenser for å bryte de etablerte kjøreregler. Tilbakekall kjøring privilegier for en viss tid hvis tenåringen ikke holder opp sin del av avtalen.

Trinn 9

Skriv alle familie kjøreregler i en kontrakt å stave ut detaljene. Dette klargjør eventuelle avvik slik at både du og din ungdoms vet hva du kan forvente. Sørg for både foreldre og tenåringer signere kontrakten for å vise avtale om å overholde reglene.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com