Naturlige alternativer til smertestillende medikamenter

June 20

Hvis du er i smerte, har du mest sannsynlig slå til en over-the-counter eller reseptbelagte medisiner for lindring. Disse medikamentene har potensiale til å skade leveren og nyrene og kan føre til andre uønskede bivirkninger. Hvis du er ute etter naturlige måter å lindre din smerte, trenger naturlige alternativer finnes. Det er viktig å merke seg at vellykket naturlig behandlingsstrategier krever en helhetlig tilnærming som tar for seg alle aspekter av din helse og ikke bare undertrykke symptomer. Naturlig smertelindring vil innebære en kombinasjon av kosttilskudd, kosthold og andre livsstilsendringer.

Ved hjelp av naturlige kosttilskudd for smertelindring

Mens de fleste naturlige kosttilskudd er generelt trygt, de inneholder stoffer og kjemikalier som produserer endringer i kroppen akkurat som reseptbelagte legemidler. De har potensial til å samhandle med andre medisiner og kanskje ikke være hensiktsmessig hvis du har visse tilstander eller sykdommer. Sjekk med legen din før du bruker urter og andre naturlige kosttilskudd. Det beste alternativet for å bestemme de riktige kosttilskudd for deg er å møte med helsepersonell som har erfaring med bruk av alternativ medisin, ideell for smertelindring. Hun kan hjelpe deg med å utforme en behandlingsplan som er trygg og effektiv.

Flere naturlige kosttilskudd har vist seg å lindre smerte. Du trenger ikke å ta alle dem som de tilbyr tilsvarende ytelse. Som det ble nevnt tidligere, arbeider med en erfaren utøver er gunstig.

Følgende tilskudd kan kjempe smerter og betennelser. De inkluderer bromelain (40 mg tre ganger daglig), Katteklo (20 mg tre ganger daglig), gurkemeie (300 mg tre ganger daglig), fiskeolje (opp til 8000 mg daglig, se en lege for veiledning), samme (800 mg daglig), MSM (1,5 til 3 g daglig). Fiskeolje kan samhandle med blodfortynnende medisiner mens samme er ikke egnet hvis du tar antidepressiva. Ikke bruk høye doser av fiskeolje uten å snakke med legen din først.

Å spise for å redusere betennelse

Visse matvarer føre til at kroppen til å frigi inflammatoriske kjemikalier som utløser og forverre smertene. Tiltak for å redusere betennelsen kan gå langt i å redusere smerte i kroppen. Spise en anti-inflammatorisk diett er en primær måte å gjøre dette. Reduser forbruket av betennelsesfremkallende matvarer som mettet fett som finnes i animalske produkter, hvitt mel mat og sukker. Øk forbruket av kaldt vann fisk, nøtter, frø, frukt, grønnsaker, hele korn, soya og bønner.

Alternative behandlingsmetoder

Enkelte behandlingsformer kan lindre smerter forbundet med ulike forhold. Alternativ medisin eksperten Dr. Andrew Weil anbefaler akupunktur og massasje. Visse bevegelse terapi, som feldenkraismetoden, kan hjelpe deg riktig holdning og lære hensiktsmessige måter å bevege kroppen din; Dette kan være nyttig for smertelindring som stammer fra ting som ryggsmerter, skader eller fibromyalgi.

redusere Stress

Stress kan utløse og forverre smertene. Finne måter å håndtere det er et flott supplement til en naturlig smerte forvaltningsstrategi. Få regelmessig mosjon. Legen din kan hjelpe deg med å utforme en diett som passer for din situasjon. Øvelse utgivelser også endorfiner, kroppens naturlige smertestillende.

Eksperimenter med aktiviteter som kan avlaste stress som yoga, tai chi, positiv visualisering, dyp pusting og meditasjon for å nevne noen. Finn noe du liker og feste med det.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com