Rask og enkel Cures for Hikke

June 13

Rask og enkel Cures for Hikke


Hikke er ofte ubehagelig og kan være pinlig i sosiale og faglige situasjoner. Den brå, ufrivillige støy kan skape uønsket oppmerksomhet, og repetitive natur hikke kan være distraherende. Heldigvis hikke utbrudd vanligvis forsvinne i løpet av få minutter. Hikke kan oppstå etter ler anfall, drikker alkohol, eller spise et stort måltid.

Drikkevann og Air

En av de mest populære hikke rettsmidler er å drikke vann mens du ligger opp ned. Dette er basert på teorien om at samtidig inntak av vann og luft vil avhjelpe problemet. Det finnes flere varianter av denne fremgangsmåten. Slurping vann fra et glass theorizes at mens svelge vann vil du også drikke i luften, noe som vil kompensere for det urovekkende i magen. Effektiviteten av disse tiltakene er vitenskapelig testet.

puste~~POS=TRUNC Solutions

Mange hikke kurer innebære å endre pusten. Denne teorien attributter kilden hikke for åndedrettssystemet, i motsetning til magen. Populære metoder inkluderer å holde pusten for en lengre periode, tar dype langsomme åndedrag eller puste inn i en papirpose. Kontrollere pusten din endrer din karbondioksid inntak, som er tenkt å berolige ufrivillig hikke respons.

Å være Skremt

En populær metode for å bli kvitt hikke er å ha en venn raske deg, vanligvis ved å hoppe ut fra bak et hjørne uventet, gjør en høy lyd, eller gripe deg. En funksjon av den oppsiktsvekkende metode er at det skaper en distraksjon. Distraksjon kan avbryte refleksiv reaksjon i hjernen som er assosiert med hiccuping. Noen mennesker tror at ved å konsentrere seg om å prøve ikke å hikke du kan forlenge utbruddet. Ofte folk ta en skarp pust når skremt, som mange forbinder med suksessen av metoden. Det er utfordrende å planlegge ut ved hjelp av en metode som dette - så det er best hvis noen bare tar deg en overraskelse.

Spiser

Matvarer som er kjent for å produsere fysiske reaksjoner ved inntak som krydret paprika brukes ofte i hikke rettsmidler. Å spise sure matvarer som sitroner og suge på syrlige drops kan provosere en fysisk reaksjon som ender hikke. Tilsvarende, spise en skje med eddik eller pickle juice kan forstyrre hikke respons. Kullsyreholdige drikker slipper karbondioksid samtidig er svelget, som er tenkt å berolige magen. Letting godteri oppløses sakte i munnen tvinger deg til å endre din puste litt, noe som kan kurere hikke.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com