Hvordan Potty Train et barn med autisme

July 8

Hvordan Potty Train et barn med autisme


Potty trening kan være en utfordring i de beste tider, men hvis barnet ditt har autisme og er overfølsom for ytre stimuli, kan det være spesielt utfordrende. Det hjelper virkelig å vite hva som har fungert for andre foreldre som arbeider med de samme problemene. Les videre for å lære hvordan å potty trene et barn med autisme.

Bruksanvisning

Opprett Bad Språk

1 Be ergoterapeut som Køer du og barnet ditt kan bruke for å kommunisere når barnet trenger å bruke badet. Siden den tradisjonelle øyet og verbale signaler av ikke-autistiske barn ikke kan fungere for deg og barnet ditt, kan det hjelpe å ha alternativer, slik som nynner en viss lyd.

2 Sett av en tid som du kan tilegne utelukkende til toalett trening barnet ditt. Både du og barnet ditt er nødt til å gi og kommunisere litt i orden for ham å akseptere pottetrening konsept.

3 Forsterke positiv atferd med oppmuntrende ord eller en klem.

Velg matvarer som hjelper Elimination

4 mate barnet mat som vil hjelpe i eliminering, som frukt, hele korn og væsker. Autistiske barn er utsatt for harde, smertefulle avføring, og dette kan føre til et problem når du vil ha dem til å se frem til å bruke toalettet. Riktig mat kan hjelpe.

5 Bekreft matvalg med barnets lege.

6 Hold kjøleskapet og pantry lager med de anbefalte elementer.

Avlaste presset du legger på deg selv og barnet ditt

7 Glem om pottetrening tider med andre barn. For noen barn vil pottetrening skje på mindre enn en uke. For andre kan det ta et år eller mer.

8 Ta ditt barns eliminering rutine i betraktning. Hvis du prøver å få henne til å bruke toalettet når hun ikke vanligvis trenger å eliminere, er du sette deg opp for problemer. Men hvis du vet at en time etter frokost hun vanligvis trenger henne bleie endret, har du oppdaget et vindu av muligheter.

9 Prøv å unngå å bruke makt og frustrasjon når oppmuntre en autistisk barn å bruke toalettet, da dette kan forsinke pottetrening enda lenger.

Hint

  • Du kommer til å trenge tålmodighet til å potty tog en autistisk barn. Siden barnet ditt allerede har sin egen rutine som gjør livet forståelig og utholdelig for henne, å innføre en ny og kompleks oppgave til at rutinemessig sannsynligvis ikke vil være lett. Men når du bruker toalettet har blitt en del av hennes rutine, bør det bli en vane med bare sjeldne tilbakefall.
  • Tving aldri pottetrening. Tren dine autistiske barn å potty tog i sitt eget tempo. Å tvinge et barn med autisme å gjøre noe er vanskelig og kan føre til motstand mot hele ideen.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com