Hvordan Gi en varm stein massasje

October 15

Hvordan Gi en varm stein massasje


En varm stein massasje er forskjellig fra en tradisjonell massasje på grunn av sin bruk av varme samt press. Varmen er fra steinene hjelper musklene slappe av, noe som fører til en dypere massasje. Tilhengere av varm stein massasje tror også det øker blodsirkulasjonen og forbedrer kroppens evne til å transportere avfall. Varm stein massasje er også mindre taxing på den personen som gir massasje enn tradisjonelle massasje fordi steinene gjøre noe av arbeidet med å gi press.

Bruksanvisning

1 Fyll en bøtte med varmt vann og sett basalt steiner. Varm stein massasje vanligvis bruker basalt stein fordi de gjør en god jobb med å holde på varmen. Steinene må varmes opp til mellom 120 og 130 grader Fahrenheit. Hvis du ikke har en måte å måle temperatur, suge steiner i varmt vann, men ikke så varm at du ikke kan fordype hånden i den.

2 Bruk massasje olje til de områdene du har tenkt å massere. Begynn med en enkel rygg og nakkemassasje.

3 Plasser steinene på kroppen. Hvor du plasserer steinene avhenger av hvor du har tenkt å massere. Noen områder som drar mest nytte varm stein terapi inkluderer langs ryggraden, midjen, de fotsålene, håndflatene og skuldrene. Ikke plasser steinene under den som mottar massasje.

4 Plasser deg slik at du kan arbeide med to steiner på en gang. Ta tak i steiner lett i hendene og begynner å massere forsiktig, ved hjelp av enten lange feiende strøk eller en sirkulær bevegelse. Genius Beauty anbefaler konsentrere seg om hvert område i ca fire minutter før du bytter steiner og flytte til et annet område. For en ryggmassasje, har tenkt å bruke mellom åtte og 10 steiner. En full kroppsmassasje kan kreve så mange som 44 steiner.

Hint

  • Sette stemningen for massasjerommet på forhånd. Dempe lysene, har myk musikk å spille, og har rikelig belegg for den som mottar massasje samt en pute.
  • Be personen mottar massasje hvis de er komfortable før du begynner og fortelle henne om å si fra hvis steinene er for varmt eller hvis du bruker for mye press.
  • Olivenolje eller aromatisk olje er gode massasjeoljer. De vil absorbere lett inn i huden og vil ikke la en fet hinne bak.
  • Som vannet kjøler litt og du putter hendene i og ut av vannet for å fjerne steinene, vil du opprette et ideelt klima for bakterier å vokse. Av den grunn, skyll ut i bassenget og tegne ny varmtvanns for hver massasje.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com