Hvordan øke Biceps størrelse med manualer

May 3
Hvordan øke Biceps størrelse med manualer

"Guns", "pytonslanger," "Thunder and Lightning", men du finner dem ved biceps er glamour muskler, og mange som trener med vekter søke store. Bygge biceps som passer perfekt i din T-skjorte gjøres best ved å målrette begge lederne for muskel - på kort og lang. Manualer er alt du trenger å øke størrelsen på biceps.

Trinn 1

Planlegg treningen strategi. Det har tradisjonelt blitt antatt at for å bygge muskelstørrelse, er den beste strategi var å utføre et lite antall repetisjoner, omtrent seks til åtte, med en stor mengde vekt. Men det er nå mange som er uenige, og noen sier å gjøre det motsatte - å løfte en liten mengde vekt et større antall ganger - er mer effektive. Prøv begge metodene og finne ut hva som fungerer best for deg. Uansett er det viktigste for å opprettholde riktig form mens du løfter med manualer.

trinn 2

Utfør skråning dumbbell krøller. Sitt på en skråbenk plassert på 45 grader med en manual i hver hånd holdt på en armlengdes avstand. Hold albuene tett til overkroppen. Initiere bevegelsen ved å bøye albuen og curling din høyre hånd mot skulderen din. Hold overarmene fortsatt som du løfter og slår håndflatene oppover. Flex biceps fullt på toppen av bevegelsen og ta en kort pause. Lavere vekten til startposisjon. Gjenta med den andre armen.

trinn 3

Utfør hammer curls. Stå mens du holder et par manualer med håndflatene vendt i. Løft høyre dumbbell til skulderhøyde som du flex bicepsen din. Klem bicepsen på toppen av bevegelsen og hold et øyeblikk. Hold albuen i ro gjennom hele bevegelsen. Senk vekten til startposisjonen og gjenta med venstre biceps. Øke vanskelighetsgraden av denne øvelsen ved å endre startposisjon slik at albuen er bøyd i en 90-graders vinkel, og tvinger både av biceps til kontrakt gjennom hele øvelsen.

Trinn 4

Utfør stående konsentrasjon krøller. Stå og plassere mesteparten av vekten på høyre fot. Plasser venstre fot, med bare tærne på bakken, ca 18 inches bak høyre fot. Bøy i midjen din, slik at overkroppen er nesten parallelt med gulvet og holde på noe med venstre hånd, for eksempel en vekt rack. Ta en manual i høyre hånd og hold den over forsiden av høyre fot. Krøll dumbbell til venstre brystmuskelen. Hold og presse i to sekunder. Returnere dumbbell til startposisjon. Utfør dine repetisjoner og gjenta deretter fra den andre siden.

advarsler

  • Ikke overarbeid biceps; musklene trenger tid til å hvile og komme seg. Målrette biceps to eller tre nonconsecutive dager per uke for å øke størrelsen.

Tips

  • Innlemme din biceps trening som del av et regime som er rettet mot andre muskelgrupper for å sikre en ensartet utseende.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com