Bruk av teknologi for pasientbehandling

September 4

Bruk av teknologi for pasientbehandling


Pasienthåndtering er et system som brukes av helsepersonell og deres pasienter for å holde styr på sine helserelatert informasjon. De siste årene har teknologien tillot helsevesenet ledelse å flytte fra utdaterte filer som tar opp store mengder fysisk plass, til datastyrt, online, ekstern og mobile systemer som gjør at både leger og pasienter til muligheten til å oppdatere og justere opplysninger om noens bryr seg når det er nødvendig.

Online Pasient Ledelse

Ifølge New Zealand Ministry of Health, elektroniske pasient styringssystemer hjelpe både leger og pasienter å holde tritt med den enorme mengden av informasjon som omfatter en persons sykehistorie og deres nåværende medisinske tilstander. Online pasienten styringssystemer oppfordrer pasienter til å oppdatere sin informasjon om daglige opplevelser av deres helse, samtidig som deres lege for å se at informasjon og svare på det i tide.

Remote pasienthåndtering

Medtronic.com rapporterer at pasient styringssystemer kan brukes til å vurdere en persons fysiske tilstand i lang avstand. Artikkelen siterer en 2008 presentasjon laget i Europa som en enhet implantert i kister av personer som lider av hjerte-forhold ble eksternt overvåkes av legen sin ved hjelp av en elektronisk mottakersystemet. Enheten var i stand til å varsle lege til nivået av væske i deres pasientens bryst, en viktig indikator presaging forekomsten av hjerteinfarkt. På grunn av implantatet, noen mennesker var i stand til å få den behandlingen de trengte for å unngå en mer alvorlig komplikasjon.

Mobile pasienthåndtering

Mobil eller trådløs teknologi er også å påvirke behandlingen av pasienten. Utbredelsen av mobile enheter som smarttelefoner, personlige digitale assistenter, og netto bøker, har skapt et behov som leger, sykepleiere og annet helsepersonell må ha rask og nøyaktig tilgang til pasientopplysninger. Mobile pasientoppfølging bruker et trådløst nettverk for å overføre data mellom helsepersonell og deres pasienter om nødvendig. Artikkelen "Wireless-aktivert pasientbehandling Slår et hjørne" av John Farrell, hevder at trådløse pasient styringssystemer blir stadig mer populært som sykehus, klinikker og legekontorer er erkjenner behovet for en effektiv og rimelig løsning på behovet for overføring av pasient informasjon trygt. I tillegg til systemer som brukes hovedsakelig av lege, har produsentene også opprettet enheter som kan brukes av personer som trenger en pålitelig og effektiv metode for å opprettholde sin informasjon. Den MedFlash USB-enheten er en flash-stasjon spesielt utformet for å holde helserelatert informasjon. Bilder fra x-stråler, kan MRI, CT lagres i tillegg til reseptbelagte lister, familie medisinsk historie, og informasjon om nødtelefon.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com