Hjem rette for ørevoks fjerning

April 15

Hjem rette for ørevoks fjerning


Ørevoks kan ved irriterende og noen ganger smertefulle. Hvis du har en stor bygge opp kan det føre til hørselstap, kløe og til og med en blokkering. Det finnes en rekke hjem rettsmidler der ute for å fjerne ørevoks, noen er ganske trygge, men noen kan være svært farlig. Som med alle hjem rette, være forsiktig og hvis du har alvorlige problemer er det alltid best å konsultere med en lege.

Funksjon

Ørevoks gir en verdifull tjeneste. Kjertler i øregangen produserer voks for å rense, fukte og beskytte øregangen slik at det er et selvrensende organ. Vanligvis håndterer den jobben ganske godt på egen hånd, og bør ikke trenger noen ekstra rensing av deg. Hvis du synes du er utsatt for overdreven voks og har behov for å rense ørene ofte, er det best å bruke en sjøvann øre spray som er veldig mild og effektiv.

Forebygging / løsning

Den sikreste hjem middel for å fjerne ørevoks er følgende metode:
Kjøp parafinolje eller mineralolje på ditt lokale apotek.
Varm et par spiseskjeer over et tent stearinlys for å mykne.
Fyll et øye dropper med smeltet voks.
Ligg på en side med det ene øret på et håndkle.
Slippe noen dråper fra øyet dropper inn i øret vendt opp.
Forblir fortsatt i ca. 5 minutter, slik at oljeholdig voks for å trenge inn i øret og ørevoks.
Slå over til den andre siden, slik at voks og olje til å renne inn håndkleet.

Forebygging / løsning

Etter å gjenta prosessen ovenfor for et par dager, ørevoks bygge opp i ørene vil bli myknet. Nå er det på tide å tømme og fjerne myknet voks. Varm et par spiseskjeer vann til rett over kroppstemperatur; du ønsker ikke vannet varmt!
Igjen ligger på din side, kan du bruke pipette eller en pære sprøyte til å skylle øret med varmt vann. Snu over til den andre siden og la vann og uoppløst voks for å falle inn i håndkleet. På dette punktet kan du skylle ørene med utvannet eple cider eddik for å gjenopprette den naturlige pH.

Misforståelse

Ear candling har blitt en populær hjemme bøte for fjerning av ørevoks. Øret lys kan kjøpes på de fleste helse-butikker, men de er virkelig farlig og anbefales ikke. Prosessen innebærer å plassere lyset inne i øregangen, belysning veken i motsatt ende, og som det brenner det trekker voks fra øret. Denne prosessen krever to personer som tente stearinlys kan veldig lett lyst hår og klær på brann og varm voks kan være svært skadelig for øret.

Advarsel

Ikke noen gang bruke en bomulls tips pinne, hår pin, finger eller andre iverksette for å fjerne voks fra øret. Du vil mest sannsynlig presse voks lenger inn i kanalen og kompakt det verre.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com