Naturlig Forebygging av Menstrual migrene

May 16

Det er ikke uvanlig for mange kvinner å rapportere intens hodepine eller migrene under menstruasjon syklus. Menstrual migrene kan være et stort problem, på toppen av andre plager i forbindelse med mensen. Vanligvis er disse migrene forårsaket av intens skifte i hormoner i kroppen din. På grunn av den bølge av hormoner hver måned noen kvinner er utsatt for å oppleve migrene. For å håndtere dem, kan du velge å ta piller, men noen kvinner foretrekker mer naturlige metoder.

Behandling Menstrual Migrene

Starter med å forstå hvorfor de migrene forekommer er et skritt i retning av å fikse dem. En viktig årsak til menstruasjons migrene er en ubalanse mellom mengden av østrogen og progesteron. Noen kvinner er genetisk disponert for å ha en mer uttalt ubalanse over andre kvinner, noe som kan forårsake alvorligere PMS, migrene eller andre plager under ovulation.To hjelp letthet dette naturlig, prøv å endre kostholdet. Et kosthold med en minsket mengde kunstige tilsetningsstoffer, raffinert sukker, eller bearbeidet mat kan tømme kroppen for noen av giftstoffer slike ting bygge opp. Når du har fått dem ut av kostholdet ditt, kan det bidra til å avgifte kroppen din med rensemidler. Du kan finne detox agenter i helsekostbutikker.

Hvis du ønsker å ta noen form for urter for å hjelpe til med migrene, prøv butterbur eller feverfew. Begge har vist seg å hjelpe til å redusere hodepine symptomer. Feverfew kan finnes i te form på nettet hvis du foretrekker det. Soya er en annen naturlig behandling for migrene som har vært brukt i mange år. Et annet alternativ er å få progesteron krem ​​eller plaster for å prøve og jevne ut eventuelle ubalanser. Spør legen din for disse hvis du mener du trenger dem.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com