Anbefalte kalorier per dag for å gå ned i vekt

May 16
Anbefalte kalorier per dag for å gå ned i vekt

Basert på din alder, United States Department of Agriculture anbefaler at du spiser mellom 1600 og 2800 kalorier per dag. Ifølge Mayo Clinic, må du brenne 500 flere kalorier hver dag enn du tar inn til å miste ett pund per uke. Avtagende kalorier alene kan være for drastisk et middel for effektiv vekttap for mange mennesker, så en blanding av kalorireduksjon og trening som øker kaloriforbrenningen kan være den mest effektive vekttap strategi for deg.

1600 Calorie Plan

The USDA anbefaler minst 1600 kalorier per dag for barn i alderen 2 til 6, inaktive kvinner og noen eldre. Hvis du er i denne gruppen, vil en 500-kalori daglig underskudd krever at du eliminere mer enn 30 prosent av det daglige næringsinntak. The American Heart Association anbefaling på 30 minutter med moderat intens trening, som for eksempel rask gange, fem dager i uken, ville være passende for deg, og kan hjelpe deg å forbrenne 250 kalorier hver dag, redusere kaloriinntaket reduksjon nummer til 250, eller om lag 15 prosent av det daglige kostholdet. Hvis du ønsker å miste 26 lbs. i løpet av året, eller et halvt pund av vekt per uke, kan du kutte disse tallene i halvparten.

2000 Calorie Plan

Barn over seks år, bør ungjenter, aktive kvinner og noen inaktive menn spiser 2000 kalorier per dag, ifølge USDA. En 500 kalori underskudd vil komme til 25 prosent av det daglige inntaket-fortsatt en stor andel. Legge til AHA anbefalte treningsprogram på 20 minutter med kraftig intens trening, som for eksempel aerobic, tre ganger per uke, vil i betydelig grad øke antall kalorier du forbrenner og redusere antall kalorier du behøver til å forspille om treningsdager, men krever fortsatt spiser 500 færre kalorier på off dager.

2800 Calorie Plan

The USDA anbefaler at tenåringer gutter og aktive menn få opp til 2800 kalorier per dag. Et underskudd på 500 kalorier per dag vil redusere inntaket med ca 18 prosent. Hvis målet var å miste 26 lbs. per år, ville du trenger å redusere det daglige kaloriinntaket med mindre enn 10 prosent per dag. En 30-minutters, aerobic trening ville være mer enn nok til å skape hele kaloriunderskudd.

calorie Burning

For å redusere mengden av daglige kalorireduksjon, kan du øke stoffskiftet å brenne flere kalorier. I tillegg til de typer trening anbefalt av AHA, kan du øke din muskelmasse for å bidra til å øke stoffskiftet. Et pund av muskler forbrenner mer kalorier enn et pund av fett i løpet av dagen, ifølge Mayo Clinic. Legg styrketrening til et treningsprogram for å forbedre din vekt-tap innsats. I tillegg spiser kalorier i mindre porsjoner fordelt over fem til seks måltider og snacks, i motsetning til å spise det samme antall kalorier i to eller tre daglige måltider, holder stoffskiftet hevet i løpet av dagen, og hjelper deg å forbrenne mer kalorier.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com