Costco Pumpkin Pie Nutrition

November 15
Costco Pumpkin Pie Nutrition

Gjennom årene har gresskar pai desserter kronet mang en ferie tabellen. Hvis du fører en travel livsstil, kjøpe en ferdiglaget gresskar pie dessert kan være en virkelig tidsbesparende. Costco er en engros detaljhandel antrekk med butikker over hele verden. Costco tilbyr sin egen merkevare av varer, inkludert gresskar pie og gresskar pie ostekake. Men, må du kjøpe et medlemskap for å handle på Costco.

kalorier

Som en dessert element, enda en porsjon av en Costco gresskar pai er høy i kalorier. En servering av en skive, som består av en til 12 av en pai eller 4,8 oz., Inneholder 310 kalorier, ifølge LiveStrong.com MyPlate. En bit av Costco gresskar pie ostekake har enda flere, 420 kalorier. Hvis du spiser vanlig diett på 2000 kalorier per dag, en skive av disse desserter gir 16 til 21 prosent av kaloriene du trenger for dagen.

Fett og kolesterol

Selv om du trenger litt fett i en næringsrik diett, trenger du ikke ønsker å få for mye. En servering av Costco gresskar pai har 11 g fett med 3,5 g mettet fett og 65 mg kolesterol. Den ernæring nettstedet My Fitness Pal sier en servering av Costco gresskar pie ostekake inneholder 24 g fett med 14 g mettet fett og 90 mg kolesterol. Å få for mye mettet fett og kolesterol i kosten kan øke risikoen for å utvikle helseproblemer som høyt kolesterol og hjertesykdom. Av den grunn er det best å nyte disse høye fete desserter bare sporadisk.

Karbohydrater og sukker

Karbohydrater er stivelse og sukker i matvarer og gi kroppen din med den energien den trenger. En servering av Costco gresskar pai har 48 g karbohydrater med 30 g sukker, og en porsjon Costco gresskar pie ostekake har 47 g karbohydrater med 37 g sukker. The American Heart Association anbefaler kvinner får ikke mer enn halvparten av sine skjønnsmessige kalorier, eller 100 kalorier fra sukker og menn får ikke mer enn 150 kalorier om dagen fra sukker.

natrium

Kroppen kan ikke produsere natrium på egen hånd; du må få det gjennom det vanlige kostholdet. Men Institute of Medicine sier at du ikke trenger mye, ikke mer enn 1500 mg til 2300 mg natrium hver dag. En servering av Costco gresskar pai har 370 mg natrium og en servering av Costco gresskar pie ostekake har 420 mg natrium. Jevnt inntak av for mye natrium gjør det mer sannsynlig at du vil utvikle høyt blodtrykk og hjerteproblemer.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com