Hva er fordelene med Emu Oil for Hair?

July 15
Hva er fordelene med Emu Oil for Hair?

En fugl innfødt til Australia, emu har gitt olje til aboriginerne i hundrevis av år. Denne oljen er høy i omega-3 fettsyrer og er noncomedogenic. Det antas av noen å være svært nyttig for helsen til håret, spesielt når det kommer til hår tap, men også å styrke eksisterende hår, fjerner frizz og fremme glans.

Kamper Håravfall

Emu olje kan brukes lokalt på hodebunnen for å kjempe mot håravfall. Ifølge Spencer David Kobren, forfatter av "The Truth About kvinner Hårtap: hva som virkelig fungerer for behandling og forebygging Tynning Hair," emu olje inneholder høye nivåer av linolensyre, som bidrar til å ikke bare forhindre håravfall, men også stimulerer hårvekst og hårsekkene.

tykner Hair

Sammen med å fremme hårvekst, kan emo olje hjelpe tykkere dagens hår. I boken "Å vinne Pain spillet: Det Overraskende funn av en smertelindring lege i sin forskning for å avlaste sin egen kroniske smerter," forfatterne Dr. Bill Kode og Denise Kode anbefale å bruke emu olje enten internt eller eksternt for å "vekke opp 35 40 prosent av senge hårceller. " Dette kan føre til en betydelig forskjell i utseendet på håret.

Tames krusete hår

Emu olje kan også hjelpe tamme krusete eller uregjerlig hår, ifølge lisensiert hår stylist Alice Hampton. Hun bemerker at "emu olje er kjent for sin dype penetrerende evne og mulighet til å super hydrat ikke bare hår, men hår, hodebunn og hud. Det er svært rik på omega-3 fettsyrer og essensielle fettsyrer."


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com