Hvordan man kan sammenligne kvinner & # 039; s Aerobic Sko

September 23
Hvordan man kan sammenligne kvinner & # 039; s Aerobic Sko

Når man sammenligner kvinners aerobic sko, sørg for å vurdere aktiviteten: Hva som fungerer i takt klassen kan ikke være bra for en latinsk dans klasse, og hva som er bra for løping kan være skadelig for kickboksing. Skoen du velger bør støtte og beskytte din unike foten form under spesifikk aktivitet på den aktuelle gulvflaten der du trener.

Definisjon

Hvordan man kan sammenligne kvinner & # 039; s Aerobic Sko

En aerob eller trening skoen er forskjellig fra en spasertur eller løpesko. Ifølge American Council on Exercise, er aerobic sko designet for å støtte deg når du beveger deg i alle retninger, ikke bare fremover. Sålene er vanligvis flatere enn en løpesko, med omtrent samme mengde padding under ballen av foten og hælen for å imøtekomme slagkrefter fra hopping. Aerobic sko bør ha mindre trekkraft på bunnen enn en løpesko fordi for mye gripende aksjon under vri og snu bevegelser kan skade knærne over tid.

Generelt-Purpose Sko

Hvordan man kan sammenligne kvinner & # 039; s Aerobic Sko

Hvis du tar en boot-camp, krets-trening, intervall-trening eller trinn klasse, en generell aerobic sko som passer din fot skal dekke dine behov. Ifølge ACE, to viktige faktorer for trinn sko er padding under fremre halvdel av foten og trekkraft på bunnen for å holde deg fra å skli av trinn.

Vurder også gulvflaten. Hvis du trener på betong, er demping kritisk. For lav-hoper gulvteppe, se etter sko med mykere såler som ikke er sannsynlig å bli fast i fibrene.

Dansesko

Hvis du tar en dans basert aerobic klasse, se etter sko med mindre trekkraft på sålene. Sneakers beregnet for dans fitness noen ganger har en glatt såle med en "spin prikk" under ballen av stortåen. Dans joggesko har glatte gummisåler som tar trykket av ankler og knær når du gjør kronglete bevegelser og dreies. Disse skoene er stor for Latin-baserte dansekurs, og kan gjøre det lettere å gjøre hip-forvridning trekk.

Fleksibilitet / stabilitet

Når man sammenligner sko, teste ut stabilitet og fleksibilitet først. ACE anbefaler holder skoen ved tå og hæl og bøye den til en U. Hvis skoen ikke bøye lett, det er for stiv og vil skade føttene. På den annen side, hvis den ruller opp som en potet feil, da skoen vil ikke gi tilstrekkelig støtte.

Test på baksiden av skoen ved å klemme sidene av hælen. Hvis hælen kollapser for lett, vil skoen ikke beskytte deg fra å rulle over kanten av skoen base, som dette kan føre til et fall eller forstuing. Sist, holder skoen flat og prøve å vri på tå én måte og hæl annen. Skoen bør tilby noen motstand mot dette trekket, en indikasjon på at det vil beskytte foten under sideveis bevegelser.

betraktninger

Ikke glem behovene dine unike føtter. Ifølge ACE, hvis du har en høy bue, vil en sko tilbud støtdemping og sidestabilitet å beskytte deg mot forstuinger. Hvis du har flate føtter, så se etter bue og hæl støtte. En erfaren selger hos en respektert atletisk sko butikken vil være i stand til å hjelpe deg å finne riktig sko for din fot. Selv om du tror du kjenner din skostørrelse, spør selgeren å måle deg. Feet endres over tid.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com