Bergamot te Fordeler

December 27
Bergamot te Fordeler

Bergamot, det være seg fra bergamott eller fra irrelevant urt kjent som vill bergamott, gir mange helsefordeler. Selv om plantene kommer fra forskjellige familier og arter, de har én ting til felles: sine karakteristiske aroma. De har en behagelig oransje blomst duft som studier har vist, rolig angst og depresjon. Både hjelpemiddel i fordøyelses plager, men bare bergamott skall gir store mengder antioksidanter og antimikrobielle egenskaper.

Bergamot olje i Tea

En av de vanligste te inneholder bergamot olje, hentet fra bergamot appelsinskall, er Earl Grey. Den bergamot olje gir Earl Grey sin oransje-blomst-lignende aroma, men det legger også andre verdier. I desember 2007, "Positive Health" publisert en artikkel om hvordan aromaterapi fra oljer, for eksempel bergamot, kan hjelpe mennesker som lider av værsyke.

Wild Bergamot

Wild bergamott går av mange vanlige navn, blant Oswego, bee balsam, hest mynte og indisk nesle. Dens offisielle navn er Monarda Didyma. En innfødt nordamerikanske flerårig, har den en særegen rosa, rødt eller lilla blomst og fire-sided, ridged stengler. Indianere laget en te fra plantens blader for terapeutiske formål. Den bruker inkludert behandling av feber, hjerte plager, kvalme og oppkast, og for å bedre appetitt. Vitenskapen har ikke bevist nytten av noen av disse behandlingene, men vill bergamot er en del av mynte familien og bærer mange lignende egenskaper.

Bergamot som en antioksidant

Antioksidanter spiller en viktig rolle i å forebygge celleskade og opprettholde et ungdommelig utseende. Bergamot olje, vanligvis lagt for å forbedre en te smak eller aroma, og tilbyr en imponerende mengde antioksidanter. En 100 gram porsjon har et oksygenradikal absorbans kapasitet score på 40.000.

Bergamot som en naturlig antidepressant

For mange generasjoner, har noen tenkt at sitrus dufter forbedre en persons humør. Den "International Journal of Aromaterapi" publisert en studie i 2004 som viste en markert forbedring i å lindre angst og depresjon i 32 fag. Så nipper Earl Grey te og puste i at fabelaktig aroma er en god måte å roe ned sinnet på slutten av en hektisk dag.

Bergamot forbedrer fordøyelsen

Den bitre egenskaper i bergamot og vill bergamott behandle fordøyelsessykdommer. The American Chemical Society, i 2009, uttalte at kosttilskudd og urte-produkter bruker bergamot som en grov narkotika grunn av sin eupeptic egenskaper og terapeutisk bruk mot fordøyelsessykdommer. Neste gang du lider av dårlig fordøyelse eller kvalme, brygge deg en fin kopp bergamot te.

Bergamot er en kraftig antimikrobiell

Den "Journal of Applied Microbiology" publisert en studie i 2007 som identifiserte bergamot som en naturlig antimikrobiell. Dette forklarer hvorfor indianere og naturopaths over hele verden har brukt den til å behandle urin-skrift infeksjoner og gjær infeksjoner, men ingen studier har vist det effektivt.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com