Hva Effects Does Sukker har på Taste Buds?

August 24

Hva Effects Does Sukker har på Taste Buds?


Hver person har over 3000 smaksløker på tungen som kan registrere en rekke smak. Uten smaksløkene, ville maten ikke være så hyggelig som det er. Å kunne gjenkjenne søt, sur og bitter smak gjør at hjernen din til å slappe av og fordøyelsessystemet til å fungere. Smaksløkene kan også oppdage når en uvanlig sykdom eller en sykdom kan være invadere kroppen din.

Identifiser Sugar

Når du tar et første stikk i en sukkerholdig godbit eller annen mat som inneholder sukker, din smaksløk første reaksjon er å oppdage nivået av sødme. Forskere har kjent en stund at det er de T1r2 og TiR3 reseptorer i smaksløkene som hjelper kroppen din å identifisere glukose, sukrose og kunstige søtstoffer som sakkarin og aspartam. Disse sensorene er også til stede i bukspyttkjertelen og tarmen. Oppdage sukker er det første skrittet mot fordøyelsen. Derfra magen vil produsere enzymer som trengs for å fordøye den mengden sukker påvist i smaksløkene.

Kontrollere appetitten

En annen viktig funksjon som utløses fra smaksløkene evne til å oppdage sukker er overvåking av glukose og insulin nivåer. Forskere mistenker at en bestemt sensor ringe KATP kanalen er ansvarlig for denne funksjonen. Å kunne bedre forstå hvordan KATP kanal arbeider kan hjelpe forskerne å forstå hvordan man kan begrense overforbruk av søtsaker og hvordan du bedre kontrollere appetitten. Men matvarer som er registrert som søt av smaksløkene, men som ikke har noen kalorier som aspartam kan opprette en trang til å spise og overspise som kan føre til vektøkning og fedme.

smak Disorder

Hvis du spiser for mye sukker, kan smaksløkene også svekke eller dø, slik at du med en rekke smaksforstyrrelser. Uten evne til å oppdage matens smak, kan du ikke identifisere ødelagte elementer eller tilstedeværelse av spesifikke ingredienser som du kan være allergisk også. Miste følelsen av smak kan også opprette en rekke andre alvorlige helsemessige problemer sch som hjertesykdommer, diabetes og slag fordi folk vil ha en tendens til å spise for mye sukker uten å være klar over det.

candidiasis

Å spise for mye sukker er også en forløper til candidiasis, en gjær infeksjon som kan vokse ut av kontroll og føre til en rekke fysiske og psykiske symptomer. Andre vanlige faktorer som forårsaker candida inkluderer bruk av antibiotika og steroider behandlinger, dietter høy i raffinerte karbohydrater, og antibiotika og hormoner som finnes i kjøtt av dyrene vi spiser. For mye forbruk av sukker resulterer i aktiveringen av candidiasis.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com