Chiropractic Behandling av Carpal Tunnel Syndrome

July 3

Chiropractic Behandling av Carpal Tunnel Syndrome


Carpal tunnel syndrom er en tilstand preget av en prikking eller nummenhet følelse i området av håndledd og hånd. Den finnes i mennesker som utfører repetitive daglige oppgaver med fingre eller hender, for eksempel datamaskinen operatører, kasser eller samlebånd arbeidere. Problemet er utløst langs median nerve som går fra fingertuppene, opp armen, gjennom skulder og nakke, og hele veien til ryggmargen. Fordi ryggmargen og øvre rygg området har denne tilkoblingen til hånden og håndleddet, kan en kiropraktor kunne lindre symptomene på carpal tunnel syndrom.

convenience

Vellykket kiropraktikk prosedyrer kan eliminere behovet for å ta operasjon eller medisinsk narkotika ruten. Til slutt, kan dette spare pasienten tid, penger og ytterligere smerte.

Bone Adjustment

Gjennom bein i ryggen av den nedre nakke, median nerve som er ansvarlig for forårsaker carpal tunnel syndrom er koblet til ryggmargen. Hvis noen av disse spesielle ben endre posisjon eller mister normal bevegelse, kan symptomene på Carpal Tunnel merkes helt ned til håndleddet og fingrene. En kiropraktor kan analysere nakken og gjøre små justeringer til bein å redusere uønsket press på, eller skade på median nerve. Siden nerve reiser langs armen og skuldrene, kan en kiropraktor erkjenner behovet for å justere disse områdene også.

terapi

En kiropraktor kan bruke terapi teknikker som is, ultralyd, elektrisk stimulering eller lavt nivå laser terapi for å behandle Carpal Tunnel Syndrome. Disse teknikkene fungerer ved å redusere betennelse rundt nerve området. Kald laserterapi er en prosedyre som har blitt godkjent av FDA som en skikkelig behandling for Carpal Tunnel Syndrome.

Nutritional Supplements

En kiropraktor kan foreslå å ta noen kosttilskudd, slik som kolloidale mineraler, for å hjelpe lindre effektene av carpal tunnel syndrom. Noen Kiropraktorer tror på viktigheten av å absorbere mineraler i kroppen for å gjøre opp for næringsstoffer som kroppen mangler for å opprettholde god helse. Kolloidale mineraler er meget absorberende og er tatt i en flytende form.

Wrist Traction

En kiropraktor bruker noen ganger en høyteknologisk enhet som skaper trekkraft for å helbrede Carpal Tunnel Syndrome. Pasientens arm er festet til en maskin som trekker med jevne mellomrom for å bidra til å avlaste trykket på håndleddet.

andre forslag

En kiropraktor kan også foreslå og forklare behovet for noen andre måter å håndtere med Carpal Tunnel Syndrome. Det finnes en rekke hånd og håndledd øvelser (for eksempel Cats Paw øvelser) som en kiropraktor kan lære pasienten om å utføre daglig for å holde hånden muskler strekkes og styrket. En kiropraktor kan også gi råd til bruk av arm splinter slik at median nerve og håndleddet til å helbrede ved å ikke bøye eller skape unødig stress på området.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com