Hvordan velge en inversjon tabell

November 7

Inversjon tabeller er fitness enheter som tillater brukere å plassere føttene på et høyere nivå enn hodet. Kroppen kan også bli suspendert fullt opp-ned på noen enheter. Mens de helsemessige fordelene ved inversjon tabeller er ofte debattert, noen brukere mener disse enhetene hjelpe med ryggsmerter og andre helsemessige problemer. For å finne den beste inversjon tabellen, vurdere faktorer som pris, lagring, kvalitet og komfort før du kjøper.

Bruksanvisning

En Bestem om du foretrekker en manuell eller motorisert enhet. På en manuell tabell, må du bruke håndtakene på hver side av kroppen din for å plassere bordet i ønsket vinkel. Disse enhetene er ikke like enkel å bruke som motoriserte tabeller, som justeres med innebygde kontroller. Fordi de er mindre komplekse, manuelle enheter koster mindre og utsettes for færre vedlikeholdsproblemer over tid i gjennomsnitt.

2 Tenk lagringsbehov. Hvis du ønsker muligheten til å lagre din inversjon tabell ut av syne, se etter nedfellbare enheter som lett kan stues. Finn ut vekten av hvert bord for å være sikker på at du kan flytte den enkelt på egen hånd, og at du er i stand til å sette den opp uten problemer når du ønsker å bruke den.

3 Sammenlign kostnader. Ifølge Inversjon Tabeller 101, disse enhetene koster mellom $ 150 og $ 600, avhengig av kvalitet og funksjoner. De bare komme i gang med inversjon terapi kan være lurt å vurdere en rimeligere modell, mens erfarne brukere kan ønske å investere i en høyere kvalitet enhet.

4 Se etter kvalitet. Stål eller aluminium rammer en tendens til å være mer holdbar enn plast. Se etter en enhet som er sterk og solid. Det bør ikke rock eller knirker når du bruker den. Sjekk om bordet har en garanti. De fleste av de mer populære merkene tilby noen form for garanti, mens mindre kjente selskaper kanskje ikke.

5 Kontroller for komfort og passform. Test bordet for å sikre at den har nok polstring for komfortabel bruk. Sørg for at du kan få på og av bordet jevnt og invertere det enkelt. Sjekk høyde og vekt kapasitet til å sørge for at det er dimensjonert riktig for kroppen din.

6 anmeldelser ankelen støttealternativer. Noen inversjon bord har en enkel bar som brukerne må vikle sine føtter rundt som de invertere. Andre har justerbare ankel stropper som holder deg på plass automatisk. Valget mellom disse to alternativene er i stor grad et spørsmål om personlig preferanse.

7 Tenk på ønsket vinkel av inversjon. Ikke alle inversjon tabeller kan brukes enkelt i alle vinkler. Noen tabeller kan ikke snu en full 180 grader, mens andre kan være vanskelig å holde på plass i midten av posisjoner. Sjekk med din lege eller kiropraktor for å se hvilken vinkel av inversjon du bør sikte etter.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com