Slik Spot Fluid på lungene Symptomer

September 21

Slik Spot Fluid på lungene Symptomer


Væske på lungene symptomene kan være forårsaket av mange forskjellige problemer. Den mest vanlige er en form for lungebetennelse, men det kan også være forårsaket av lungekreft eller mest sjeldne tilfeller, mesoteliom. Som et resultat, er det lurt å følge nøye med væske på lungene symptomene og få sjekket ut av en lege raskt.

Bruksanvisning

1 Lytt til skurrende eller raslet puste.

Spesielt hvis rasp eller rangle synes å være dypt inne i brystet kan dette være et tegn på væske på en lunge. Det kan også selvsagt være høyere opp og knyttet til bronkiene. En lege vil være i stand til å avgjøre hvor det er plassert.

2 Vær oppmerksom på en vedvarende hoste.

Ikke avskrive en vedvarende hoste som bare allergi eller noe du har å forholde seg til. En vedvarende hoste, enten produktiv eller uproduktiv, kan være et tegn på væske på lungene. Dette kan være en tidlig indikator på lungekreft eller andre alvorlige sykdommer og trenger en fullstendig diagnose.

3 Se etter feber, smerter og tretthet.

Disse influensalignende symptomer kan også presentere seg selv når en pasient har væske på lungene. Når de gjør det, betyr det ofte at pasienten har viral lungebetennelse, eller kjemper en infeksjon i bronkiene og / eller lunger. Hvis feberen stiger over 102 legehjelp umiddelbart.

4 Innkalling og rapport kortpustethet.

For noen pasienter den primære symptom på vann på lungene er rett og slett kortpustethet. Fluid kan samles rundt lungene på grunn av hjertesvikt, lungekreft, eller viral eller bakteriell infeksjon. Når dette skjer kortpustethet kan oppstå.

Se flere tips om å identifisere væske på lungene symptomer (lungebetennelse, lungekreft) under.

Hint

  • Ofte en x-ray eller en EKG vil bli pålagt å teste og se nøyaktig hva hulrom væsken bebor. Dette vil også bidra til å utelukke enhver mulighet for avansert lungekreft.
  • Få nok hvile og unngå eksponering for kald luft når du arbeider med vann på lungene.
  • Drikke mye klare væsker er vanligvis nyttig for de fleste årsaker til væske på lungene. Sjekk med din lege for å være sikker.
  • Se relaterte artikler på denne siden for mer helseinformasjon og diagnose hjelp.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com