Hva er sammensetningen av Bukkehornkløver?

September 18
Hva er sammensetningen av Bukkehornkløver?

Trigonella foenum-graecum, kjent som bukkehornkløver, har lenge vært brukt som et krydder og en urtemedisin over hele Midtøsten. Folk høste og stek tørket frø av anlegget for mat smakstilsetning og medisinske formål. Ulike komponenter av Bukkehornkløver er ansvarlig for sin gunstige effekter, inkludert blodsukker regulering og kolesterolreduksjon.

Identifikasjon

Sammensetningen av Bukkehornkløver inneholder et stort antall kjemiske komponenter, slik det fremgår av Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. De inkluderer proteiner og aminosyrer, flavonoider, saponiner og steroide saponiner, kumarin, lipider, vitaminer, mineraler, galaktomannan fiber og alkaloider, som for eksempel trigonellin. Ekstraktene er tilgjengelige standardisert for å inneholde 50 prosent saponiner eller 20 prosent av den amino-4-hydroxyisoleucine.

Blood Sugar Fordeler

Saponiner i bukkehornkløver kan redusere glukose absorpsjon i fordøyelseskanalen, og kan være delvis ansvarlig for den urt effekt at de reduserer blod sukker. Den trigonellin, nikotinsyre og kumarin komponenter har også blodsukkersenkende virkning. Trigonellin gir nikotinsyre, eller niacin, under frøet roasting prosessen. Den amino-4-hydroxyisoleucine har vist seg å increainsuse lin sekresjon i studier med dyr, i henhold til MSKCC.

Diabetes og Fiber

Galaktomannan fiber er en annen bukkehornkløver komponent som kan redusere glukose absorpsjon fra mage-tarmkanalen. En studie publisert i april-juni 2005 utgaven av den sørasiatiske Journal of Preventive Cardiology bemerkes at blant annet fiber i kosten øker glukosetoleranse hos pasienter med diabetes. Disse matvarer redusere økningen i blodsukkeret etter måltider og også redusere mengden medisiner nødvendig. Forskning bemerkes i denne studien indikerer at gummien type fiber i bukkehornkløver frø er mest effektiv i å senke blodsukkeret.

Potensielle

Bukkehornkløver har også kolesterolsenkende og lipidsenkende egenskaper, slik det fremgår av MSKCC. Galaktomannan fiber og saponiner kan redusere absorpsjonen av både i fordøyelseskanalen, i likhet med dens virkning på glukoseopptak. I tillegg viser dyreforsøk at bukkehornkløver har beskyttende virkning mot alkohol-indusert leverskade, i henhold til MSKCC, og laboratoriestudier viser at bukkehornkløver har anticancer, antimikrobiell og antiparasitt egenskaper.

Sikkerhet

Komponentene i bukkehornkløver ansvarlig for blodsukkeret reduksjon kan også forårsake hypoglykemi, eller lavt blodsukker, i mennesker tar medisiner for å regulere blodsukkeret. Diabetiske individer tar bukkehornkløver bør overvåke blodsukkeret for å se om de trenger medisiner dosejusteringer, advarer MSKCC. Den kumarin komponent av bukkehornkløver kan føre til økt blødning hos personer som tar antikoagulerende medisiner som warfarin eller heparin. I tillegg kan den type fiber i bukkehornkløver påvirke absorpsjonen av orale medikamenter.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com