Hvordan dyrke poteter i en bøtte

August 25

Hvordan dyrke poteter i en bøtte


Økende poteter i en bøtte er en god ide hvis du ikke har en i bakken hagen, eller hvis du bare ønsker å dyrke poteter på den enkle måten! Du kan vokse mer enn 20 pounds av poteter i en beholder så liten som en 20 gallon søppelbøtta.

Bruksanvisning

1 Start ved å bore hull i bøtte. Bor hullene omtrent to inches fra bunnen av beholderen på den side av beholderen minst seks inches hverandre. Det er lurt å være sikker på at hullene er plassert riktig, slik at beholderen for voksende poteter ikke sprekke eller kollaps.

2 Skjær potetene hvis de er store. Sørg for at hver brikke har minst 3 øyne på den. Hvis poteter er mindre enn 2 inches lang, ikke kutte dem. Hvis potetene er store, skjær dem i to eller fire, og sette dem i et godt ventilert område mens fylle bøtte med potting medium.

3 innstøpte medium er nødvendig for å dyrke poteter i en bøtte. Du kan bruke hagejord, blomsterjord, ren kompost, eller en kombinasjon av torvmose, flis, kompost, og perlite. Det er lurt å være sikker på at din potting medium, uansett hva du velger, vil gi rom for nok lufting slik at jorda ikke blir komprimert. Sett ca 4 til 6 inches av potting medium i en bøtte.

4 Flytt søppelbøtta til sin permanente plassering. Prøv å tillate i minst 6 timer sollys per dag. Vannet drenering fra dreneringshull nær bunnen av poteten bøtte blir skitne, så sørg for å plassere noe under potet bøtte til å inneholde rotet, om nødvendig. Du kan nøye plassere søppelbøtta på toppen av lokket, eller du kan bruke en stor plast tote lokket. Hvis du har en stor nok anlegget tallerken, sette det under potet bøtte.

5 Sørg for at din potting medium er tilstrekkelig fuktig, ikke for våt, før planting potetene. Den potting jord skal være fuktig som en svamp, men ikke søkk våt.

6 Legg potetene i bøtte. For en 20 gallon søppelbøtta, vil to til tre poteter eller potetstykkene nok. Sett potetene øye-side opp i beholderen og dekk lett med potting medium, ikke dypere enn to inches.

7 Hold potting medium fuktig, men ikke over vann, i vekstsesongen. Når potetplanter får ca 4 til 6 inches høy, sette mer potting medium løpet it- helt begrave den. Fortsett å begrave dine potetplanter inntil beholderen er full. Når potetplanter blir brune, kan du høste poteter. For informasjon om høsting poteter i en bøtte, se ressurser nedenfor.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com