Metronidazole Gel og varigheten av bivirkninger

March 29

Metronidazol er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle rosacea. Til tross for sin effektivitet, er metronidazol ikke for alle som det presenterer flere risiko for bivirkninger og komplikasjoner hos noen pasienter.

Betydning

Omtrent 34 prosent av metronidazol brukere opplever bivirkninger. Bivirkninger begynner vanligvis i løpet av de første få søknader og gradvis avta når kroppen din blir akklimatisert til stoffet.

Typer Vanlige bivirkninger

Vanlige bivirkninger av metrondiazole inkluderer faryngitt, øvre luftveis eller bihulebetennelse, hodepine, ryggsmerter, tørr hud, kløe og svie eller stikking etter påføring av kremen.

Egenskaper

Når det kombineres med blodfortynnende som warfarin, øker metronidazol din risiko for å oppleve ukontrollerbar blødning under operasjon eller etter en skade.

risiko

Metronidazole fører til dannelsen av basalcellekreft, en type hudkreft, i ca 1 prosent av brukerne.

betraktninger

Fordi det er ennå ikke tilstrekkelig bevis for at metronidazol har ingen uønskede effekter på fosteret, leger vanligvis ikke foreskrive medisinen for gravide. Hvis du har en historie med bloddyskrasier, er legen din ikke er sannsynlig å foreskrive metronidazol på grunn av sin potensielle bivirkninger.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com