Allergi Behandlinger for bistikk

May 22

Allergi Behandlinger for bistikk


"Flere mennesker dør av alvorlige allergiske reaksjoner på bie stikk hvert år enn fra slangebitt," ifølge Penn State University. En person som er allergisk mot bistikk kan lider av livstruende tilstander og bør være klar over den potensielle faren for å bli stukket av en bie. En person som er svært allergisk mot bistikk bør være klar til selv godbit i tilfelle av en bie stikk. De mest vanlige og effektive behandlinger er å injisere kroppen med en EpiPen, ta antihistamin tabletter og gjennomgå bee brodd allergi skudd.

EpiPen

I sjeldne tilfelle av en bie stikk sende en person til anafylaktisk sjokk, er den mest effektive behandlingen en EpiPen. En EpiPen er bærer et sterke medisiner som kan være selv sprøytes inn i låret av personen opplever anafylaktisk sjokk. Så snart den personen innser at han har blitt stukket av en bie, bør han ta EpiPen, bryte forseglingen, slik at nålen skal vises, og raskt injisere medisinen inn i låret. Symptomene vil lindres nesten umiddelbart, men kan vare i opptil 15 minutter, ifølge epipen.com. Etter å ha injisert medisiner, bør personen ringe 911 umiddelbart for å få medisinske fagfolk på scenen så fort som mulig.

antihistamin piller

En person som er bare litt allergisk mot en bie stikk, og vil ikke oppleve livstruende reaksjoner bør selvmedisinering med et antihistamin pille. En av de sterkeste og mest effektive antihistaminer som du kan kjøpe over-the-counter er difenhydramin, vanligvis selges under merkenavnet Benadryl. En person som er stukket av en bie, og er moderat allergisk bør bære difenhydramin med ham eller henne i tilfelle av en bie stikk. Ta 50 mg difenhydramin til raskt å lindre symptomene på allergisk reaksjon, i henhold til Rx listen. Medisinen skal tre i kraft i løpet av 15 minutter, og vil vare i opptil 4 timer og da kan det være lurt å ta en annen 50mg.

allergi Shots

Rådfør deg med en allergolog hvis du føler at allergivaksinering er et alternativ for å behandle en bie stikk allergi. Allergivaksinering fungerer på samme måte som vaksinasjoner. En person mottar en liten mengde av allergen i løpet av en lang tidsperiode, slik at kroppen for å bygge opp en motstand mot allergenet. Mengden av allergen blir sakte øket til det punkt hvor den enkeltes kroppen begynner å reagere normalt på det bie stikk gift. Bare en lisensiert allergolog bør forvalte disse bildene.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com