Hva er behandlingen for spedbarn allergisymptomer?

June 25

Allergi er en lidelse av kroppens immunsystem. Immunsystemet som svar på noen tilsynelatende harmløse fremmede stoffer fører til en overdrevet reaksjon utløst av overfølsomhet for disse stoffene. Mens hoved symptom hos spedbarn for allergier synes å være ukontrollert gråt, er det svært viktig å oppdage og behandle allergier nøyaktig. Denne guiden viser noen av de vanligste allergier og deres behandlinger. Infant allergier kan plasseres under fire hovedkategorier.

nasal allergier

Symptomer: Kløende eller rennende nese, nesetetthet, nysing og rennende eller kløende øyne.
Årsaker: støvmidd, dyr dander og mold kan være noen av årsakene til spedbarn nasal allergi. Tobakksrøyk er også sannsynlig å forårsake allergi hos spedbarn.
Behandling: Felles nasal allergi kan behandles med over-the-counter decongestants og antihistaminer. For noen spedbarn, er nesespray også foreskrevet for å behandle nasal allergi. Ved alvorlige symptomer som astma, kan en nasal steroid anses nødvendig.
Bivirkninger: Med de fleste av disse medikamentene, kan en lett sedasjon eller søvnighet forekomme. Mild nasal irritasjon og neseblod kan oppstå fra nesespray. Noen data tyder på at nasal steroider kan bremse veksten i enkelte barn. Det anbefales at foreldre diskutere mulige bivirkninger med barnets barnelege før behandling.

Matallergi

Symptomer: Mat allergi kan også vises som en histamin reaksjon i form av nesetetthet. Andre symptomer inkluderer utslett, eksem, hevelse i ansiktet, gass, oppblåsthet i magen, oppkast, diaré, elveblest eller forstoppelse.
Årsaker: Matvareallergi er den vanligste allergi hos spedbarn. Selv spedbarn som er utelukkende ammet kan ha reaksjoner på grunn av noe i mors kosthold. Storfe meieriprodukter er en vanlig årsak. Egg, peanøtter, melk, hvete, valnøtter, soya, fisk og skalldyr føre til en høy prosentandel av alle allergier.
Behandling: Den beste behandling er unngåelse. Hvis formel fôring, kan foreldrene bli bedt om å endre formler. Dersom amming, må moren til å gi opp uakseptable mat for å hindre allergiske reaksjoner. I alle fall bør foreldrene ta kontakt med en lege for å komme opp med en handlingsplan. Den vanligste behandlingen for matallergier er bruken av en adrenalin autoinjektor. Disse enhetene ser ut som markører og automatisk administrere den riktige dose for å stoppe den allergiske reaksjon. Ved alvorlige reaksjoner som hevelser i ansikt, problemer med å puste eller kraftig oppkast og / eller diaré; det er lurt å ringe 911 med en gang.
Bivirkninger: Mild skjelving, kortpustethet eller rask pounding av hjertet kan forekomme. Barnet kan føle seg kald og ha litt mild skjelving. Kvalme og tørr hals er vanlig, også.

miljø~~POS=TRUNC Allergi

Symptomer: elveblest, rødhet, støt eller utslett, hevelse i noen deler av kroppen, inkludert munn eller tunge, pustevansker, rask hjerterytme, svimmelhet, kvalme, oppkast eller diaré.
Årsaker: Insect gift kan være årsaken til en allergisk reaksjon. En vanlig årsak er en bie stikk. Kjemikalier i enkelte legemidler kan føre til spedbarn allergier.
Behandling: I tilfelle av en bie stikk, bør første skritt være å skrape på huden for å forsiktig, men fort fjerne stinger. Påfør noe kult på det berørte området. Calamine lotion eller en pasta av natron og vann hjelper også. Paracetamol eller Ibuprofen kan hjelpe lindre smerten. Hvis alvorlig reaksjon oppstår, som pustevansker, hevelser i ansiktet, eller svimmelhet og besvimelse, bør du oppsøke lege umiddelbart. Adrenalin kan være foreskrevet.
Bivirkninger: Distress og gråt kan være den eneste bivirkning. Bivirkninger kan oppstå ved adrenalin.

anafylaksi

Symptomer: Respirasjonsbesvær, bevisstløshet eller besvimelse, hevelse i ansikt, tunge, svelg og luftveier, kalt angioødem (dette kan være livstruende).
Årsaker: Følsomhet for et bestemt allergen kan resultere i spedbarnets luftrom lukke eller effekter på det kardiovaskulære systemet.
Behandling: Ring 911. Det anbefales å ringe ambulansepersonell og en ambulanse. Primær behandling omfatter administrering av adrenalin. Avhengig av arten av symptomer, kan kortikosteroider intravenøst ​​eller bronkodilaterende midler anvendes.

Konklusjon

Det er viktig å holde seg bevisst og forsiktig av allergi hos spedbarn. Det er lurt å være oppmerksom på at tendensen til allergi er ofte arvelig. Dersom det er kjent at et spedbarn har allergier, er det viktig for foreldrene å holde vakt og forberedt. Hvis det er etablert allergener, unngå bruk av dem. Sørg for å lese etikettene med ekstra varsomhet. Med ammer spedbarn, må moren unngå alle allergener. Forebygging er alltid bedre enn kur.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com