Metoder for å fjerne Spider årer

June 7

Metoder for å fjerne Spider årer


Spider årer er som mindre versjoner av åreknuter. De er nærmere hudens overflate enn er åreknuter og ofte ligner spindelvev. Halvparten av alle kvinner er plaget av edderkopp årer, ifølge American Society of Plastic Surgeons. De er forårsaket av arvelighet, graviditet og vektøkning, samt hormonelle endringer og langvarig sittende eller stående. Endringer i livsstil kan hjelpe, som kan fjerning teknikker som sclerotherapy eller laser terapi.

Livsstil endringer

Du kan lette ubehag og hindre spredning av edderkopp årer med noen enkle endringer i livsstil. Unngå høye hæler, ben krysset, langvarig sitting og stående, og stramme klær. Heve føttene når det er mulig, trene regelmessig, og bruk solkrem og støttestrømper. Spis et sunt kosthold og unngå for mye salt for å minske risikoen for å utvikle edderkopp årer.

Iført kompresjonsstrømper er en nonmedical måte å håndtere edderkopp årer. Støtte strømpebukse tilby minst støtte for sirkulasjonsproblemer i bena; over-the-counter gradient komprimering slange gi litt mer støtte; resept-styrke kompresjonsstrømper gir mest sirkulasjonsstøtte for å gå tilbake hovne vener til nesten normal størrelse.

sclerotherapy

Sclerotherapy er den vanligste edderkopp vein fjerning metode. Det kan gjøres på poliklinisk basis og krever to eller flere økter. Venen er injisert med en løsning som får den til å kollapse og visne. Sclerotherapy vanligvis krever en injeksjon per tomme av venen og følges opp med bruk av kompresjonsstrømper.

Ultralydveiledet sklerosering, eller echosclerotherapy, brukes til å behandle årer ennå ikke synlige på hudens overflate.

laser Therapy

Laser edderkopp vein fjerning teknikker inkluderer lysterapi eller radiofrekvens. Sterke bursts av lys er rettet mot edderkoppen årer, forårsaker dem til å visne og forsvinne. Imidlertid er denne metoden ikke effektiv for alle hud farger eller typer.

Laser behandlinger vare 15 til 20 minutter, og består av to til fem økter. Nesten alle laser fjerning metoder inkluderer sclerotherapy med laser terapi, ifølge Vein Affiliates. Bruk av laserlys kan redusere flekker oppstår etter sclerotherapy.

Risiko forbundet med Spider Vein Removal

Risiko forbundet med edderkopp vein fjerning inkluderer blødning; infeksjon; dårlig healing; arrdannelse; hudfarge og sensasjon endringer; hud hevelse, følsomhet, smerter og sår; og potensiell skade på blodårer, nerver og muskler.

De fleste edderkopp årer tilbake uten endringer i livsstil eller bruk av komprimering slange. Ultralyd kan oppdage tilbakestrømning i venesystemet, samt alvorlige dype-vene problemer. endringer hud, sår og hevelse signal mer alvorlige problemer.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com