Hva er årsakene til tørr hud?

May 28

Hva er årsakene til tørr hud?


Tørr hud kan være et resultat av mange faktorer, som hver krever en annen behandling for å lindre problemet. Tørr hud kan vises hvor som helst på kroppen, og kan være ledsaget av rødhet, tetthet, betennelser, og rynker avhengig av spesifikke problemet som forårsaker tørr hud. Det er viktig å administrere tørr hud, for å forebygge tilstanden fra å bli alvorlige, noe som kan føre til smertefull irritasjon eller betennelse.

Overforbruk av produkter

Visse produkter kan være svært tørking på huden. De omfatter kremer og oppløsninger som brukes til å behandle akne og rosacea. Akne og rosacea produkter kan inneholde sterke kjemikalier, for eksempel benzoylperoksid, som kan irritere, inflame, og tørke ut huden hvis det brukes i selv svært små mengder. Tegn på at en acne produkt kan være bak huden din tørr er flasser hud, tørr hud på toppen av en fet hud overflaten, og smertefull rødhet. Det finnes mange alternative acne og rosacea behandlinger som ikke bruker kjemikalier, slik som tea tree olje. For å lindre tørr assosiert med akne og rosacea produkter, prøv å redusere eller eliminere bruk av kjemiske produkter.

tyreoideadysfunksjon

Tørr hud er en av de viktigste symptomer på en hypothyroid tilstand. Hypothyroidism resultater fra skjoldbruskkjertelen ikke produserer eller bruker thyroid hormon i kroppen. Dette kan føre til andre systemer og organer i kroppen for å fungere på riktig måte, så som det kardiovaskulære systemet og i huden. Tegn på at hypotyreose kan være årsaken bak din tørr hud inneholder tørr hud som også føles tykk eller grov ledsaget av tørt, sprøtt hår. For å rette tørr hud av denne typen, som legen din om skjoldbrusk hormon erstatninger.

Klima

Klima kan spille en viktig rolle i hvordan tørr huden blir. Arid, sol, og kaldt klima kan føre til at huden tørker ut mer, krever bruk av flere kremer og kremer til huden. Tegn på at klimaet kan være ansvarlig for tørr hud inkluderer tørr, crepe-teksturert hud som kan ha flekker av rødhet. Bruk av kremer og kremer som inneholder lanolin eller olivenolje kan hjelpe lindre og helbrede tørr hud forårsaket av klima.

Wind Slite

Vind slitasje kan føre til tørr hud som er ledsaget av rødhet, irritasjon, og grove flekker av hud. Vind slitasje kan skje med enkelte som stadig ri motorsykler, eller som rir sykler over lange avstander. Bruk av en kraftig ansiktskrem som inneholder bivoks, og redusere tid brukt ridning på frilufts biler, kan hindre ytterligere tørrhet som er et direkte resultat av vind slitasje.

Arvelighet

Arvelighet kan føre til tørr hud som rynker lett og ser myk og delikat. Denne type av tørr hud ikke vanligvis er til stede irritasjon eller rødhet, som kan skille den fra andre typer av tørr hud. Den eneste løsningen for å arvelig tørr hud er langvarig bruk av en lett fuktighetskrem, og daglig bruk av en kraftig solkrem for å hindre ytterligere tidlig rynker.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com