Hvordan redusere bryststørrelse uten kirurgi

March 16Når du ser på sporene etset inn i skuldrene fra BH stropper, krysser tanke hjernen din til å få brystreduksjon. Så du pause, så du tenker på traumer av å gå under kniven, blir innlagt på sykehus, kostnadene og alle de andre ulemper ved kirurgi. Her er en annen måte å takle å være for busty.

Bruksanvisning

1 Du har sikkert allerede prøvd alle slags BH, prøver å finne noe mer behagelig og som ikke skubbe dine overdimensjonerte bryster ut enda mer. De synes å være de mest iøynefallende trekk allerede.

Få BH som er riktig cup størrelse. Søle ut i kantene, gjør bare bust mer klumpete utseende. Søk etter de med ekstra brede stropper for å fordele vekten på skuldrene. Se etter ordet "minimizer" på pakken. En minimizer BH generelt distribuerer byste i en flatere måte i stedet for den vanlige BH som setter det hele ut foran.

2 Du vil se online noen urte kremer som er ment å redusere bryststørrelsen. Ah, kom igjen, gjør de egentlig tror vi vil falle for det? Du kan sjekke annonsene ut, men jeg er veldig skeptisk til at du vil se noen resultater for pengene.

3 Ok, her er den nederste linjen på å redusere bryststørrelsen uten å gå for kirurgi. Det innebærer å miste vekt. Jepp, jeg vet hvor vanskelig det er å gå ned i vekt. Når jeg har vært vellykket i å miste ti eller femten pounds, de første stedene å trimme opp er mine bryster og magen. Jeg kan bare forestille seg hvor mange BH størrelser jeg kunne gå ned hvis jeg ville miste 30 til 40 pounds.
Velg et program (trening mer, kutte ned på høy fett mat, uansett) og gå for det. Du vet du har lykkes når du kan komme tilbake inn i mindre størrelse bras og topper. Du vet når du er tilbake-skli når du begynner å søle ut av dem igjen. Tid for å kutte ut pommes frites og komme tilbake til gang igjen.
Jeg skal jobbe på det også.

Hint

  • Lykke til med å få ned vekten og redusere bust størrelse.
  • Denne artikkelen betyr ikke å antyde at store busted kvinner er overvektige. Jeg bare synes at i min erfaring, noen ekstra vekt jeg satt på dukker opp i området for min bust. Kvitte deg med overflødig vekt bør bidra til å redusere vekten bæres på brystet også.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com