Fordelaktig bruk av Lime Juice

July 22

Fordelaktig bruk av Lime Juice


Terte saften av en lime brukes til å helbrede, forskjønne og ren. Limes er søskenbarn til sitroner, men lime juice er litt søtere, noe som gjør det lettere å konsumere. Limes er et fast innslag i Søramerikansk matlaging og ha medisinsk bruk i India. Selv skallet har sine bruksområder. Enten du har tørr hud, vil en kald eller rett og slett for å hindre alvorlig sykdom, har lime juice noe for enhver smak.

kreft forebygging

Lime inneholder flavonoider kalt flavonol glykosider. Flavonol glykosider har blitt inkludert i kreftforskningen på grunn av deres evne til å stoppe mitose (celledeling) i bestemte typer kreft. Noen teorier antyder de høye nivåer av vitamin C finnes i limes også hindre visse typer kreft. Drikker lime juice er den beste måten å dra nytte av sin anti-kreft egenskaper. Legg limejuice og honning til et glass vann for en helbredende behandling.

moisturizer

Kalken i seg selv består av nesten 85 prosent fuktighet, noe som gjør det til et fuktighets drivkraft. Huden av frukten hjelper huden til personen, en logikk som påvirket mange former for gammel medisin. Som en fuktighetskrem, er skallet gnidd direkte på huden eller legges til andre ingredienser som aloe vera og vitamin E.

immune Booster

Lime juice inneholder over 45 prosent av det daglige vitamin C. Skjørbuk, en ødeleggende sykdom forårsaket av vitamin C-mangel plager mannskaper, var ingen match for saften av en lime. Saften ble et krav på noen skip når friske grønnsaker var knappe. Vitamin C øker naturligvis menneskets immunsystem, noe som bidrar til å hindre forkjølelse og støtter generell helse. Matlaging med lime juice er en enkel måte å legge til vitamin C til kosthold. Fersk lime juice kan bli presset i løpet av fisk eller salat og lagt på toppen av frukt eller en suppe.

Rengjøringsprodukter

Lime juice er en naturlig desinfeksjonsmiddel. De samme egenskapene som gjør lime juice nyttig i healing gjør det affektive på en kjøkkenbenk. Limejuice blandet med ingredienser som sitronsaft, natron og eddik kan skape en velduftende, miljøvennlig rengjøringsmiddel.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com