Liste over Wild spiselige planter og amp; Bær i Oregon

July 2
Liste over Wild spiselige planter og amp; Bær i Oregon

Den Salmon høres kanskje ikke ut som det mest delikate maten i verden, men det er en av mange ville spiselige planter og bær i Oregon. Enten du håper å plukke bjørnebær eller om du har tenkt å takle brennesle, sørg for høsting som er tillatt og oppnå en tillatelse om nødvendig før du fôr. The Oregon State University Extension Service anbefaler å sjekke med din lokale Forest Service, Bureau of Land Management eller State Department of Forestry kontoret før høsting.

bær

Ifølge Oregon State University Extension Service, et par små innfødte trær som vanligvis finnes i Oregon hager produserer spiselig frukt. Disse trærne inkluderer svarthyll og serviceberry. Den svarte hyllebær frukt er brukt i gelé, vin og sirup, mens serviceberry er lik en blåbær og produserer rikelig hvite blomster tidlig på våren. Noen innfødte busker, slik som eviggrønne Huckleberry og Salmon, produserer bær og oppfordres til å vokse i Oregon hager. De modne bær av salmon varierer fra lys oransje til dyp rød. Bjørnebær, bringebær, dewberries, jordbær og blåbær også vokser vilt i Oregon.

Ferns

I skogen enger av Pacific Northwest, inkludert Oregon, fiddleheads er en rikelig matkilde, ifølge Sarah Farnsworth ved University of Oregon. Oppkalt etter sin likhet med hodet av en fele, disse spiselige unge bregne blader stiger opp fra den voksne planten hver vår. Ulike typer bregner er referert til som fiddleheads, men de to spiselige varianter som finnes i Pacific Northwest er bregner bregne og damen bregne. I visse områder av staten, er tillatelser som kreves for å høste fiddleheads.

trær

Det kan virke usmakelig, men den indre barken på enkelte trær er spiselig. I Oregon, disse trærne inkluderer Cottonwood, Douglas gran og hemlock. Kambiumet, eller indre bark, av disse trærne fungerte som nøds matforsyninger våren for indianere i Oregon.

Weeds

Spiselige ugress som løvetann, brennesle, cattails, sikori og sorrel alle vokser i Oregon. De tidlige kolonister introduserte spiselig ugress lam kvartal, krøllete dock og løvetann til østkysten; de spredt over hele landet, og nå vokser vilt i Oregon. Andre ville spiselige ugress i Oregon er gruvearbeider salat, som er noen ganger serveres i eksklusive restauranter eller som helsekost, og vill løk. Bruk hansker mens høsting brennesle og kok dem til de er ferdig visnet å unngå irriterende stikket, foreslår Bobbi Gustafson og Corrina Marote av Washington State University Extension Program.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com