Hva gjør Spider årer ut?

March 30

Spider årer kalles som på grunn av sin spindelvev-lignende utseende. Edderkopp årer ofte ta en rød, blå eller lilla farge og kan være belastende hvis de er i åpenbare steder på kroppen, for eksempel i ansiktet eller beina. Det er mange årsaker til edderkopp årer, og flere og flere behandlinger blir tilgjengelig.

Spider årer Definert

Spider årer er en type åreknuter. Begrepet åreknuter referere til unormale og uønskede årer som varierer i størrelse fra små edderkopp årer opp til større svulmende åreknuter, ifølge www.veindirectory.org.

årsaker

En rekke faktorer kan forårsake edderkopp årer vises på kroppen. Disse faktorene inkluderer alder, genetikk, hormoner og livsstil. Noen ting i livet ditt som forårsaker edderkopp årer inkluderer overdreven soling, stående i lange perioder av ganger og / eller sitte i lange perioder av ganger. Hvis du er en stillesittende person, kan du også være i faresonen for edderkopp årer.

Hvor er de synlige?

Edderkopp årer kan krype opp hvor som helst på kroppen, men kommer som oftest på bena og ansiktet, sier www.veindirectory.org. Noen ganger svangerskapet fører edderkopp årer vises på magen også. Du vet at du ser på edderkopp årer på grunn av sin røde, lilla eller blå farge og deres spindelvev-lignende utseende.

Forebygging / løsning

Forhindre edderkopp årer ved å trene regelmessig for å hjelpe i sirkulasjon. Du kan også heve bena mens du sitter og unngå å stå i lange perioder av gangen. Komprimering slange kan også bidra til å forhindre og redusere effekten av edderkoppen årer.

Solutions

Afew løsninger er tilgjengelige for å behandle edderkopp årer nå. Disse løsningene kan omfatte laserbehandlinger, sclerotherapy og / eller kirurgi. Laser behandlinger redusere fremkomsten av edderkoppen årer. Sclerotherapy er injeksjon av en medisin i venen for å få den til å kollapse. Kirurgi involverer fjerning av årer.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com