Hvordan forene med Estranged tenåringer

March 25
Hvordan forene med Estranged tenåringer

En tenåring kan noen ganger ha flyktige utbrudd og gjøre utslett beslutninger, slik at du og resten eller din familie i hennes kjølvann. Enten tenåringen ble så opprørt at hun faktisk igjen å leve med noen andre, eller du bare føler fremmedgjort i ditt eget hjem, er det mulig å forene og starte friskt. Ved å innrømme dine tidligere feil og gi din ungdoms valg, kan du gå videre med et forhold til nytte for dere begge.

Trinn 1

Møtes på nøytral grunn, når du både kjøle deg ned fra den siste spyttet eller utbrudd. Prøver å forsone når dere begge er fortsatt såret og sint kan rett og slett føre til en annen stor blowup kampen. I stedet spør tenåringer til å møte deg et sted stille der du kan snakke og kan forplikte seg til å holde temperamentet i kontroll

trinn 2

Erkjenner tenåringens følelser fra starten. Det er en grunn til at tenåringer føles som hun ikke kan snakke eller være rundt deg. Selv om du ikke tror at grunnen er spesielt gyldig, tenår sikkert gjør. La henne vite at du forstår hvordan hun føler. For eksempel kan du si: "Jeg vet du er skadet fordi du tror jeg ikke stoler på deg, og jeg kan se hvordan det uro deg."

trinn 3

Ta ansvar for din del i konflikten, foreslår familie psykoterapeut Joanne Stern i en januar 2011 artikkel for Psychology Today. Prøv å bruke "jeg" uttalelser som gjør at du kan ta ansvar for dine handlinger, ord og følelser, for eksempel: "Jeg fikk opprørt når jeg følte at du ikke fulgte mine regler, og jeg handlet overilt." Dette kan bidra til å redusere ungdoms vakt så hun er mer villige til å jobbe med deg på å løse konflikten.

Trinn 4

Spør din ungdoms om råd om hvordan hun skulle løse konflikten, foreslår Markkula Senter for anvendt etikk ved Santa Clara University. Dette gjør at du kan se om hun er interessert i konfliktløsning eller bare ønsker å få sin egen måte. Det gir henne en sjanse til å bli hørt, noe som kan bidra til å jevne ut noe av smerten av tidligere argumenter.

Trinn 5

Snakk om måter du kan gå videre på en måte som du både kan bli enige. Dette gjør at du kan stoppe rehashing fortiden vondt og bevise at du vil se til din fremtidige forholdet i stedet. Til slutt, bør oppløsningen du velger være gunstig for dere begge. Hvis du har vært kranglet om tillit, kan du snakke om måter du kan gi din ungdoms selvstendighet så lenge hun tjener denne tilliten.

Trinn 6

Ta deg tid til å helbrede sårene til en fremmedgjøring, uansett hvor formell eller lang den var. Ikke forvent deg og din ungdoms å anta samme kjærlig forhold du likte før separasjonen - det kan ta tid å gjenoppbygge tilliten, hengivenhet og gjensidig forståelse du har for hver annen. Ved å administrere dine forventninger, kan du gi din ungdoms tid og plass hun trenger å helbrede - og du vil nyte den samme.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com