Hva er forskjellen mellom Brewing Tea & amp; Bløtlegging te?

July 9
Hva er forskjellen mellom Brewing Tea & amp; Bløtlegging te?

Brewing og bløtlegging er begge en del-og-pakke av den samme prosessen. Brewing er det lov å lage te, mens bløtlegging er prosessen involvert. Brygging den perfekte kopp te krever nøye bløtlegging løs te blader eller teposer i ferskvann som er oppvarmet på riktig måte. Ulike typer te bratte innen forskjellige tider, og forstå dette kan utgjøre forskjellen mellom å drikke en blid kopp te og nyte en god kopp te.

Brygging av Perfect Cup

Brygge en fantastisk kopp te er avhengig av tre hovedkomponenter: frisk te blader, høy kvalitet vann og riktige bløtlegging ganger. Den tommelfingerregel for brygging en kopp te består av en te-pose eller en teskje av løse blad te for hver seks til åtte unser rent varmt vann. Unntakene er delikat urte, hvitt, gult og oolong te, noe som vanligvis krever 2 teskjeer te. Bruk fersk, våren eller filtrert vann, og varme den til en rullende koke. Hvis du velger en delikat blad te, for eksempel hvit eller grønn te, hell vannet like før koking begynner å unngå over-bearbeiding bladene.

The Art of bløtlegging

Bløtlegging kan ringe eller bryte en kopp te, og for de som elsker te, bløtlegging er en kunstform i seg selv. Bløtlegging begynner når oppvarmet vann helles over teposen, infuser, te sil eller i tekanne. Målet med bløtlegging er å sette mot vannet med te. Over-bløtlegging kan forårsake bitterhet, så det er viktig å eksperimentere med forskjellige typer te, poser eller løs blad te, og de aktuelle bløtlegging ganger for hver.

Bløtlegging to Perfection

Heartier te, som svart, rød, urt og oolong, kan gjennomsyret av vann som har fullt kokt uten fare for over-behandling. Hvit og grønn te er mer delikat, og bør være nedsenket i vann som er oppvarmet til like under kokepunktet. Svart te-poser og svart løsblad te kan bratt opp til fem minutter. Oolong te poser kan bratt opp til fem minutter mens løs blad utvalg kan bratt opp til sju minutter. Rød og urt løs blad te og teposer kan både være preges for opptil sju minutter. Hvite teposer kan være preges opp til ett minutt og løs blad te opp til tre minutter. Grønn te poser kan være preges opptil tre minutter og løs blad te opp til fire minutter,

Loose Leaf te eller teposer?

Eksperter og te-entusiaster foreslå løs blad te er bedre enn teposer i friskhet og kvalitet, og tilbyr også mer igjen for pengene. Gjennomsyret løse teblader gi bedre smak og aroma, og samtidig utvide ytterligere for flere kopper enn den ydmyke tepose. Selvfølgelig, overstyrer personlige preferanser alle regler og forslag.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com