Symptomer på muskelsystemet Sykdommer

May 5

Symptomer på muskelsystemet Sykdommer


Muskler fungere sammen med bein, sener og leddbånd å bevege kroppen. Som alle andre organ system, musklene er utsatt for sykdom. Enten som følge av en infeksjon, en skade eller en sykdom, muskel sykdomssymptomer er like varierte som årsaker.

mekaniske Symptomer

Når det er skade på en muskel, smerte og stivhet er vanlige symptomer. Enhver forstuing eller belastning vil føre til en skarp smerte på stedet av skaden, mens overdreven bruk av muskelen vil føre til en generell eller murrende smerte.

nevrologisk sykdom

Sykdommer i nerver som sender signaler til musklene stede med symptomer på svakhet eller en manglende evne til å bevege musklene. Disse sykdommene inkluderer Parkinsons, multippel sklerose, og Lou Gehrig sykdom.

Muskeldystrofi

Muskeldystrofi er en gruppe av flere sykdommer hvor musklene avfall unna. Symptomer inkluderer muskelsvakhet, smerte, manglende evne til å bevege seg ordentlig (ataksi), og eventuelt tap av muskelmasse.

Infeksjon

Virusinfeksjoner som influensa, har symptomer på muskelsmerter (myalgi) fordi immunsystemets respons på infeksjon produserer kjemikalier som forårsaker feber og muskelsmerter. Det er noen infeksjoner, virus og bakterie, som forårsaker muskel vev ødeleggelse som de bruker vevet for mat.

Behandling

Fordi smerte er det vanligste symptomet på muskelsykdom, er smertebehandling viktig i begynnelsen behandling. Genetiske forhold, for eksempel muskeldystrofi eller Lou Gehrig sykdom, er ikke mulig å behandle, men fremskritt i vitenskapen om genetikk ser lovende ut. For stammer og forstuinger, enkel hvile og fysisk rehabilitering er ofte nok.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com