Hvordan finne en Handicap for bueskyting

October 30

Den bueskyting handicap er en poengsum mellom null og 100 som indikerer dyktighet av en bueskytter. Handicap er en equalizer, en måte for spillere på ulike ferdighetsnivåer for å konkurrere med hverandre. Jo lavere score, jo bedre bueskytter. Å bli anerkjent av National Feltet Bueskyting Association, må skuddene som brukes til å beregne et handikap gjøres på en offisiell hendelse.

Trinn 1

Legg merke til de tre beste scorene ut av dine siste syv runder på offisielle NFAA hendelser. Ta gjennomsnittet av disse tre. Hvis du ennå ikke har fullført syv runder, bruker de tre beste av de fem siste, eller den beste av de to siste. Hvis du bare har fullført en runde, må du skyte en annen før du får et handikap. Som NFAA regler oppmerksom poenget med dette er å hindre "heldig" spill som ikke gjenspeiler en spillers faktiske ferdigheter fra å påvirke handicap score.

trinn 2

Trekke gjennomsnittlige poengsum fra en hypotetisk perfekt score. For eksempel, hvis din siste syv score var 450, 390, 420, 440, 470, 450 og 460, vil de tre beste scorene være 470, 460 og 450. Legg disse tre og dele resultatet med tre for et gjennomsnitt på 460. trekke dette fra den hypotetiske perfekt score på 560 for å få 100.

trinn 3

Ta 80 prosent av resultatet som ditt handicap. Åtti prosent av 100 gir et handicap score på 80.

Trinn 4

Rekalkulere din handicap med hver runde som du spiller. Dette betyr at handicap justeres opp eller ned for å reflektere din nåværende form, så vel som din generelle evne.

Tips

  • Den NFAA grunnlov og vedtekter dokument tilstand som bare scorer gjort i de siste 12 månedene kan bidra til handicap poengsum.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com