Tips om Ernærings Meal Replacements

October 16

I dagens aktive verden ser det ut til at ingen har tid til å sitte ned til et sunt måltid. I stedet mennesker gripe snacks for å gi dem rask energi for resten av dagen. Flere og flere mennesker er avhengige av energi barer og drikker for en ernæringsmessig måltid erstatning. Men hvor sunt er måltid erstatning bar eller drikke du bruker til å holde mat cravings under kontroll?

Replacement Barer og Drikke

Gå inn i noen dagligvare eller helsekost butikk, og du vil finne minst ett midtgangen dedikert til måltid erstatning barer og drinker. Mange av disse produktene inneholder et høyt sukker teller som vil tilfredsstille sult. Men de kan ikke gi de nødvendige næringsstoffene kroppen trenger samtidig som det gir mer sukker enn kroppen skal svelges. Trikset er å lese ingredienslisten og ernæring etiketten. Stick med produkter som inneholder 200 til 250 kalorier eller mindre og gir mindre enn 5 gram fett per servering. Det bør også gi mer enn 3 gram fiber, minst 10 gram protein og 33 prosent av daglige vitaminer og mineraler i henhold til Medicine Net.

En annen ting å sjekke når du leser ernæring etiketten er hvor mange porsjoner produktet inneholder. Mange ganger nærings listen synes å være i riktig målområdet. Men ved forsiktig inspeksjon av næringsstoffet etikett, oppdager man at produktet er faktisk to eller flere porsjoner. Hvis du spiser i baren i en porsjon, du får dobbel beløpene oppført. Ikke ta for gitt at en bar eller drikke er en enkel servering; komme inn i vanen med å lese nærings etiketten helt før du kjøper eller inntak av måltid erstatning bar eller drikke.

Sunt måltid Replacements

Vurdere andre alternativer til energibarer eller drinker. Plukk opp et stykke frukt som et eple, pære, fersken eller banan i stedet for energi bar. Gå til produserer delen av dagligvarebutikk og se på valgene. De fleste butikker forberede frisk frukt kopper, salater eller fingermat snack frukt. Se etter disse elementene på de produserer hyllene. Kutt opp gulrøtter, selleri eller brokkoli tilby ernæringsmessige måltid erstatninger med få kalorier og mye fiber.

Prøv rosiner for en ernæringsmessig måltid erstatning. Ocean Spray (se Ressurser nedenfor) gjør Craisens i tranebær eller tranebær sjokolade smak for folk som ønsker en ekstra kick til vanlig rosiner. Disse produktene er naturlig fett gratis og kolesterol gratis og gir samme næring som et stykke frukt.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com