Medisinske bruksområder for Pine Resin Pitch

July 26

Medisinske bruksområder for Pine Resin Pitch


Vanlig i de fleste av USA og Canada, furutrær vokser også i andre deler av verden, som Kina. Det finnes mange varianter av furutrær, men alle lekke en saft når de er skadet eller ripet kalt harpiks, også referert til som banen. Pine harpiks har en rekke forskjellige bruksområder, blant annet som en fugemasse, lim og lakk. Det er destillert inn i kolofonium, som brukes for å fremme en bedre grep mellom objektene, og olje av terpentin, som anvendes som et løsningsmiddel og som en tynner. Det er medisinsk bruk av furu harpiks, eller tonehøyde, så vel.

revmatisme

Indianere har brukt furu harpiks for å behandle revmatisme grunn av sin anti-inflammatorisk egenskaper. Harpiks virker til å fjerne leddbetennelse forårsaket av revmatisme, noe som bidrar til å gjenopprette bevegelse og for å lindre smerte. De Costanoan indianerne fått disse fordelene ved å tygge på tyggis-aktig harpiks.

Burns og sår

En tradisjonell bruk for furu harpiks har vært som en ekstern behandling for brannskader og sår. Et langsiktig studie gjort av russiske forskere og publisert i april 2002 utgaven av "Byulleten 'Eksperimental'noi Biologii jeg Meditsiny" fant at furu harpiks, som viktigste aktive ingrediensen i Biopin salve, hemmet anti-organer som finnes i kroppsvæsker men hjulpet healing og forhindret infeksjon ved å øke celle immunitet. Salven ikke forårsake irritasjon eller allergiske reaksjoner.

Andre bruksområder for Pine Resin

Under borgerkrigen, den konfødererte kirurgen Francis Porter brukt furu harpiks som en stimulerende, vanndrivende, og avføringsmiddel. I Kina harpiksen fra en bestemt furu brukes til å behandle abscesser. Harpiks fra grantre ble brukt av koloni amerikanere som en kald og hoste middel, samt rett fra treet som en kreftbehandling. Leger i koloni Amerika anbefales også tjære vann eller jord furu harpiks blandet med vann, som et middel for sår, kopper og syfilis. Dette er tradisjonelle helhetlig medisinsk bruk for furu harpiks som ikke har, som foreløpig, er bekreftet av moderne vitenskap like effektivt, men det betyr ikke at det ikke er grunnlag for noen av påstandene om resin er anti-inflammatorisk egenskaper.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com