Arm Sling Teknikker

January 14

Arm Sling Teknikker


Når en venn eller et familiemedlem skader en arm med en pause eller forstuing, gi støtte med en gang ved å lage en slynge fra elementer du har i ditt hus, bil eller til og med på ryggen. Støtte armen gir smertelindring, oppfordrer blodsirkulasjonen og bidrar til å hindre ytterligere skade. Ingen spesielle forsyninger er nødvendig; bare vanlige elementer du allerede eier.

Før du påfører Sling

Før immobilisere en arm med en slynge, er det viktig å ivareta kutt, skrubbsår og andre typer blødninger. Hvis du har mistanke om et brukket bein, bruke en skinne for å immobilisere arm ved å plassere armen på en stiv overflate som en linjal eller rullet opp avisen, og innpakning armen løst med gasbind. Hvis et brukket ben stikker ut gjennom huden, også kjent som en forbindelse brudd, krever at pasienten øyeblikkelig medisinsk hjelp. Nøye heve armen, og vær forsiktig for å unngå ytterligere skade, forklarer Medline Plus. Kompliserte brudd bære en risiko for pasienten sjokk, avkuttede blodkar, og en livstruende tap av blod.

Triangle Sling

Slynger er vanligvis laget av stoff som er solid nok til å immobilisere arm og store nok til å vikle rundt pasientens skulder for støtte. Du trenger et stykke tøy ca 40 inches square, konstaterer Harvard Medical School. Hvis du er borte fra hjemmet, klippe eller rive en skjorte, jakke eller annet stykke stoff. Brett torget i to, og skaper en trekant. Plasser den ene enden av trekanten på pasientens skulder, med resten av trekanten ligger an mot brystet. Midtpunktet i trekanten skal peke mot venstre side av kroppen hvis venstre arm er skadet, eller høyre side hvis den høyre armen er skadet. Den andre enden av trekanten skal peke nedover. Ordne den skadde arm, bøyd over brystet ved albuen, på toppen av trekanten med hånden høyere enn albuen. Heve det nederste punkt i trekanten opp og over utsiden av armen, mot den motsatte skulderen. Bind to trekant ender sammen i halsen, og justere for komfort.

alternative Sling

Lag en erstatning slynge fra belter, strømper, bånd eller andre fleksible elementer lenge nok til å støtte armen, antyder Family Education. Plasser den ene enden av bæreren på skulderen på motsatt side av skadet arm med andre enden nedover brystet. Ordne armen over brystet som med alle andre slynge, og pakk elementet over utsiden av håndleddet og opp til motsatt skulder. Fest i nakken. Bruker et andre element i den samme måte for å understøtte albuen.

Andre Sikkerhetstiltak

Sjekk pasienten ofte å være sikker på at fingrene ikke blir blå eller bli kaldt, noe som er et tegn på tap av sirkulasjon. Løsne slynge eller bandasjer etter behov. Hvis pasienten ser ut til å være i sjokk, er det viktig å holde ham i ro og varme ham med tepper, jakker, avis eller noe annet tilgjengelig. Shock advarsel skilt inkluderer kjølig, fuktig hud, svak puls, blek farge, grunne pust, forvirring og bevisstløshet.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com