Et godt kosthold for personer med Parkinsons & # 039; s Disease

February 17

Parkinsons sykdom refererer til en gruppe av tilstander som involverer tap av celler som produserer dopamin. Den Parkinsons sykdom Foundation anslår at 1 million amerikanere lever med denne kronisk tilstand. Spise et balansert kosthold, opprettholde bein helse, oppnå regelmessig tarmfunksjon og overvåkings medisiner er alle viktige faktorer i å kontrollere Parkinsons sykdom.

En balansert diett

Personer med Parkinsons sykdom bør spise til faste tider, og unngå å hoppe måltider. Komponenter i et sunt kosthold inkluderer hele korn, grønnsaker, frukt, magert kjøtt, bønner og magre meieriprodukter. Det er også viktig å opprettholde en sunn vekt. For en individuell diett plan, bør du kontakte registrert kostholdsekspert.

Kalsium og vitamin D

I henhold til Parkinsons sykdom Foundation, personer med Parkinsons sykdom er utsatt for osteoporose. Dette er en spesiell bekymring som de har økt risiko for å falle og frakturer. Siden kalsium og vitamin D er komponenter av friske bein, bør personer med Parkinsons få nok av disse næringsstoffene. Personer over 50 bør forbruker 1500 milligram av kalsium og 800 IU av vitamin D daglig, i henhold til Parkinsons sykdom Foundation. Melkeprodukter, tofu, kalsium-forsterkede soya drikker, appelsinjuice og mørke grønne blader er alle gode kilder til disse næringsstoffene.

Oppnå Vanlig tarmfunksjon

Forstoppelse er vanlig hos personer som lever med Parkinsons sykdom. Det er viktig å dekke det daglige anbefalte inntaket av fiber for å hindre forstoppelse. The Academy of Nutrition and Dietetics anbefaler at kvinner spiser 25 gram fiber og menn spiser 38 gram fiber per dag. Michael J. Fox Foundation anbefaler probiotika og flaxseeds å øke tarm regularitet hvis forstoppelse er en bekymring. Andre kilder til fiber er hele korn, bønner, frisk frukt og friske grønnsaker.

medisiner Matter

Noen av de medisiner som brukes til behandling av Parkinsons kan ha bivirkninger som påvirker matinntaket, som kvalme og dårlig appetitt. Hvis dette er et problem for deg, ta medisiner med en snack - ingefærøl eller knekkebrød, for eksempel - for å bidra til å forhindre disse symptomene. Hvis disse problemene vedvarer, må du kontakte legen din. I noen mennesker, aminosyrer - byggesteinene i protein - kan komme i veien for opptaket av levadopa inn i hjernen. Av denne grunn, anbefaler National Parkinsons Foundation tar din levadopa 30 minutter før et proteinrikt måltid. Også holde protein del på størrelse med en kortstokk.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com